Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Fredagen den 21 oktober 2022

Godmorgon och fredagen är efterlängtad som vanligt. Det är inte riktigt lika kallt ute som igår. Jag behöver inte skrapa några bilrutor för temperaturen ligger på 8 grader.

Visst är det en härlig känsla när fredagen infinner sig och en har hela helgen framför sig. Det blir såklart lite jobb innan ledigheten.

Igår när jag kom hem från jobbet så somnade jag i soffan och sedan masade jag mig iväg till träningen med Sweden runners trots att Annika inte kunde följa med. Det var backintervaller och det tycker jag är det tråkigaste av dem alla sorters intervaller fast jag inser nyttan med dem. Konstigt nog kändes det ganska ok att springa i Skälbybacken, kändes inte riktigt hopplöst som det brukar. Jag brukar alltid tycka att jag inte har någon teknik för att springa i backe fast det kändes inte så igår vilket var en härlig känsla. Efter intervallerna hanns det även med lite styrka med benböj, planka mm. Efteråt var jag supernöjd över mig själv och eftersom inte Mats var hemma när jag kom hem köpte jag med mig Mc Donalds på väg hem som jag sedan åt framför tvn innan det var sängdags. Mats kom hem runt kvart i tio och då var det dags för sängen för mig.

Idag när jag kommer hem från jobbet ska jag vila och ikväll händer inget för mig utan jag kommer säkert tillbringa den i soffan framför tvn eftersom Mats har teaterföreställning ikväll med. Imorgon kväll är den sista föreställningen och då ska jag gå och titta igen och sedan efteråt är det teaterfest som även jag ska vara med på.

Jag önskar dig en härlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer