Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Fredagen den 24 och lördagen den 25 februari 2023

I går tog jag det lugnt på dagen. Jag fixade inför att Marie och Micke skulle komma klockan 17:45. Jag hann sova några timmar för jag var trött efter att ha varit och handlat.

Vi började med bubbel och varsitt ostron. Vi körde en skaldjurskväll eftersom det var fredag och det var ett tag sedan Mats och jag åt skaldjur en fredag.

Skaldjuren blev uppskattade och efter maten spelade vi Cluedo och Bezzerwisser. Det var väldigt längesedan vi spelade Cluedo säker 15 år sedan. Det var kul och Maria hade aldrig spelat det spelet.

Det blev en trevlig kväll och när de åkte hem hade det börjat snöa och blåsa.

Idag gick jag upp klockan 7:30 eftersom det var lördag så är det löpning och bad som gäller för Mats och mig.

Det var vitt på marken och isen satt hårt på bilrutorna. Marie åkte med oss till Koudden för hon kom inte in i sin bil idag. JAg och Marie gick ett varv för jag har fortfarande hosta som irriterar när jag får upp puls. Nu såg vi att de hade renobverat färdigt bryggan vid koudden och stegarna var på plats så då kunde vi äntligen bada där. Det är mycket bättre att bada där än vid norrlidsbastuns brygga som vi badat vid medans de har gjutit den nya bryggan vid Koudden. Det blåste rejält och när vi stod ute på bryggan så kändes det nästan som en dålig idé att bada fast som jag brukar säga så ångrar en aldrig ett bad. Det gjorde vi inte heller idag. Det var en minusgrad i luften och 2,3 grader i vattnet. Mats var glad att vi kunde bada vid Koudden igen för då kunde vi hoppa i vattnet och han slapp gå ner för stegen. Han tycker det är en pina att gå ner i vattnet.

Idag har jag sovit som en stock och tittat lite på skidor på tv. Vi har verkligen duktiga tjejer som åker.

Nu ikväll har vi beställt pizza och sedan kommer vi väl bänka oss framför Mello innan det är dags för sängen.

Jag hoppas du haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer