Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 28 juni 2024

Mats cyklade hemifrån som vanligt strax innan sju. Själv låg jag kvar en stund och gick sedan upp runt halv åtta.

Jag lät tvättmaskinen jobba på den sista tvätten och vid halv tio åkte jag först till Biltema och sedan till Ikea.

Jag handlade campingbord och campingstolar, och en ergonomisk kudde till mig som jag kan ha i husbilen.

När jag kom hem igen vilade jag i uterummet och åt rester till lunch. Klockan halv tre hämtade jag dottern på jobbet för det regnade. Vi köpte med oss fika som vi fikade på hemma hos mig.

Vid kvart över tre kom Mats hem och då fick även han fika.

Sedan åkte Mats och jag och hämtade vår husbil i Ålem. Det är med skräckblandad förtjusning för lite läskigt är det. Dels så mycket pengar och för det andra så mycket att sätta sig in i.

När vi kom tillbaka så parkerade vi husbilen på uppfarten och skjutsade först hem dottern som varit hemma hos oss medan vi var och hämtade husbilen.

Efter att vi lämnat av dottern så åkte vi till Biltema för att köpa elkabel och vattenslang. Det blev även en vattenkanna till husbilen.

När vi kom hem packade vi ut allt i husbilen och fyllde på vatten innan vi drog till Koudden. Vi ville inte åka för långt hemifrån den här första natten.

Vi åt kyckling, potatissallad och sallad som vår första måltid. Mitt under måltiden kommer Mats på att han glömt sin necessär så det var tur att vi inte var så långt hemifrån. Vi åkte hem och hämtade det och sedan tillbaka till Koudden. På parkeringen är vi inte själva, det står fler husbilar och plåtisar.

Nu ska vi försöka sova och se hur det känns. Jag tycker att det gungar lite så jag är glad att vi satte på stödben för jag tror att det hjälper lite mot gunget. Nu för den här natten kan vi inte ha stödbenen nere då vi står på en parkering.

Imorgon kommer vi ha nära till vår slinga som vi brukar springa på lördagsmorgnar.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer