Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 29 april 2022

Godmorgon alla fina vänner som tittar in hos mig. Vad glad jag blir. 😊

Jag har vaknat upp till en solig morgon, termometern visar 5 grader så det ser lovande ut för dagen. Det är fredag, kan det bli bättre? Den här helgen känns efterlängtad på något vis, då helger inte betyder fokus för mig vilket är d bra. Jag märker att det krävs mycket fokus och koncentration för mig på jobbet och det tar mer energi än vad jag tror. Jag tror att det är därför jag varit så trött den här veckan. På helgerna blir mitt fokus inte lika centrerat och jag behöver bara vara på ett annat sätt. Det är sådan stor skillnad att vara på jobbet mot att vara hemma. Mitt fokus ter sig annorlunda hemma även om vi hittar på saker så blir det aldrig lika energikrävande som att vara på Centrumskolan.

Jag har som vanligt vaknat tidigt och idag känner jag mig lite mer utvilad än igår även om jag har vaknat många gånger i natt. Nu på morgonen ska jag röja lite i köket som har lyckats bli stökigt, kan inte förstå hur? 🤔😉

Ikväll kommer Marie (Masts syster) och hennes familj. Vi ska grilla och spela spel för det var väldigt längesedan vi träffades och spelade. Det kom en pandemi i mellan… Fast nu ska vi äntligen få till det.

På Centrumskolan ska jag och Marielle köra Bäst i test med några nya elever och det ska bli kul. Jag måste kolla med Christian om han kan komma och vara österrikaren i ett utav testen. Det blev så lyckat förra gången vi hade det och eleverna fick träffa Christian. Vi träffar Christian och Linda imorgon och då ska jag passa på att fråga.

När jag kommer hem från jobbet idag ska jag sova för att orka med spelkvällen.

Nu önskar jag er alla en härlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer