Arbete/sjukskrivning,  Jag

Fredagspizza 😊

I morse var jag för trött för att blogga. Jag steg upp klockan nio och hann inte med nÄgot mer Àn göra i ordning mig innan jag Äkte till Centrumskolan. Jag har varit ganska seg denna vecka sÄ att det Àr fredag kÀnns underbart. Tiden pÄ jobbet gick fort som vanligt och pÄ elevens val gjordes det pizza.

Efter jobbet Äkte Annika och jag till systembolaget, vi skulle köpa bubbel som vi skulle ha med till Stockholm. Sedan Äkte jag hem för att vila fast nÀr jag kom hem ville Rasmus att jag skulle klippa hÄret med hÄrtrimmern. Klipparen som vi har Àr inte bra, Mats brukar ocksÄ klaga sÄ det blev att vi Äkte till elgiganten och köpte en ny. Vi behöver ju en för Mats anvÀnder ju klipparen med jÀmna mellanrum och han har klagat pÄ vÄr gamla de senaste gÄngerna. Vi stannade Àven till pÄ Eko för att köpa godis i fall det kommer nÄgra halloweenmonster imorgon.

NÀr vi kom hem vilade jag vilket jag behövde. Sedan ikvÀll ville jag Äka in till KallskÀnken och Àta. Det blev smörgÄspizza för mig och Rasmus och Mats tog en med kött och bea. Fast vi grundade med en charktallrik sÄ det blev en doggybag eftersom pizzorna Àr mÀktiga. Efter maten ville jag kolla in ljus och eldshowen som Kalmar kulturskola hade. Det var vÀldigt mÄnga dÀr sÄ det gick inte att se nÄgonting sÄ vi Äkte hem igen. Jag valde att köra eftersom jag ska uppp och springa imorgon bitti.

Nu ikvĂ€ll blir det bara slappa framför tvn tills det Ă€r dags för sĂ€ngen. Jag hoppas ni haft en bra fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *