Fredagspizza 😊

I morse var jag för trött för att blogga. Jag steg upp klockan nio och hann inte med något mer än göra i ordning mig innan jag åkte till Centrumskolan. Jag har varit ganska seg denna vecka så att det är fredag känns underbart. Tiden på jobbet gick fort som vanligt och på elevens val gjordes det pizza.

Efter jobbet åkte Annika och jag till systembolaget, vi skulle köpa bubbel som vi skulle ha med till Stockholm. Sedan åkte jag hem för att vila fast när jag kom hem ville Rasmus att jag skulle klippa håret med hårtrimmern. Klipparen som vi har är inte bra, Mats brukar också klaga så det blev att vi åkte till elgiganten och köpte en ny. Vi behöver ju en för Mats använder ju klipparen med jämna mellanrum och han har klagat på vår gamla de senaste gångerna. Vi stannade även till på Eko för att köpa godis i fall det kommer några halloweenmonster imorgon.

När vi kom hem vilade jag vilket jag behövde. Sedan ikväll ville jag åka in till Kallskänken och äta. Det blev smörgåspizza för mig och Rasmus och Mats tog en med kött och bea. Fast vi grundade med en charktallrik så det blev en doggybag eftersom pizzorna är mäktiga. Efter maten ville jag kolla in ljus och eldshowen som Kalmar kulturskola hade. Det var väldigt många där så det gick inte att se någonting så vi åkte hem igen. Jag valde att köra eftersom jag ska uppp och springa imorgon bitti.

Nu ikväll blir det bara slappa framför tvn tills det är dags för sängen. Jag hoppas ni haft en bra fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. Ser på Doobidoo vad de gapar och skriker inget trevligt alls
    Mannen ville se det, annars hade jag slagit på en annan kanal

  2. Mysigt med bubbel sådant förtjänade du verkligen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *