GodkvĂ€ll i stugorna 😊

HÀr har det inte hÀnt nÄgot utöver det vanliga. Tiden pÄ Centrumskolan gick fort som vanligt och pÄ rasten spelade jag pingis och det Àr nÄgot som jag gör ganska ofta. Idag fick jag ta bussen hem och det Àr ovant att Äka buss fast jag lyckades köpa biljett i appen, kÀnner mig urgammal. NÀr jag kom hem var jag hur trött som helst och somnade som en stock i soffan och sov till Mats kom hem strax efter fyra.

I eftermiddag har tvÀttmaskinen jobbat och vi har plockat lite hÀr hemma. Jag fÄr göra mer i morgon bitti för min energi Àr inte pÄ topp. TÀnker att jag har mer energi imorgon.

IkvĂ€ll har jag varit och köpt kuvert för jag behövde skriva pĂ„ min sammanfattning och skicka vidare dem, en kopia till arbetsförmedlingen och en till försĂ€kringskassan. Det har gjorts en sammanfattning över vad jag gjord under den tiden jag varit i samverkan med arbetsförmedlingen och försĂ€kringskassan. Det samarbetet avslutas nu nĂ€r jag har en halvtidstjĂ€nst. Det var intressant att lĂ€sa och minnas min resa sen 2019 dĂ„ jag började i samverkan. Det har verkligen hĂ€nt mycket med mig nĂ€r jag lĂ€ser i dokumenten. Det Ă€r svĂ„rt att se alla steg som jag gjort och det Ă€r tur att det finns lite dokumentation frĂ„n olika instanser frĂ„n min sjukskrivning. Nu hoppas jag bara att de förlĂ€nger min anstĂ€llning pĂ„ lönebidrag som jag har tom den hĂ€r terminen. De kunde ju bara anstĂ€lla ett halvĂ„r i taget nu nĂ€r det var covid-19 som hĂ€rjade. Än sĂ„ lĂ€nge har jag inte hört nĂ„got och det har inte min chef heller gjort, sĂ„ jag fĂ„r vĂ€l bara tĂ„lmodigt vĂ€nta.

Ett litet utdrag av sammanfattningen som arbetsterapeuten gjorde pÄ arbetsförmedlingen efter att jag varit pÄ Ability dÀr min arbetsförmÄga utreddes vÄren 2019

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *