Godkväll i stugorna 😊

Här har det inte hänt något utöver det vanliga. Tiden på Centrumskolan gick fort som vanligt och på rasten spelade jag pingis och det är något som jag gör ganska ofta. Idag fick jag ta bussen hem och det är ovant att åka buss fast jag lyckades köpa biljett i appen, känner mig urgammal. När jag kom hem var jag hur trött som helst och somnade som en stock i soffan och sov till Mats kom hem strax efter fyra.

I eftermiddag har tvättmaskinen jobbat och vi har plockat lite här hemma. Jag får göra mer i morgon bitti för min energi är inte på topp. Tänker att jag har mer energi imorgon.

Ikväll har jag varit och köpt kuvert för jag behövde skriva på min sammanfattning och skicka vidare dem, en kopia till arbetsförmedlingen och en till försäkringskassan. Det har gjorts en sammanfattning över vad jag gjord under den tiden jag varit i samverkan med arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Det samarbetet avslutas nu när jag har en halvtidstjänst. Det var intressant att läsa och minnas min resa sen 2019 då jag började i samverkan. Det har verkligen hänt mycket med mig när jag läser i dokumenten. Det är svårt att se alla steg som jag gjort och det är tur att det finns lite dokumentation från olika instanser från min sjukskrivning. Nu hoppas jag bara att de förlänger min anställning på lönebidrag som jag har tom den här terminen. De kunde ju bara anställa ett halvår i taget nu när det var covid-19 som härjade. Än så länge har jag inte hört något och det har inte min chef heller gjort, så jag får väl bara tålmodigt vänta.

Ett litet utdrag av sammanfattningen som arbetsterapeuten gjorde på arbetsförmedlingen efter att jag varit på Ability där min arbetsförmåga utreddes våren 2019

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *