Jag,  Sjukskriven/Arbete

Godmorgon 😊

Här sitter jag och snart är det dags för att åka till jobbet och idag ska jag åka med Mats för vi lämnade in bilen igår kväll vid verkstaden. Så idag är Mats snäll och jobbar hemifrån tills det är dags för mig att börja jobba så jag slipper ta bussen. Jag är så bortskämd, jag vet fast det är väl det som är kärlek det?

Idag ska jag ta en mattelektion för Marielle som skulle på något annat, minns inte riktigt vad. Det är mitt stora dilemma nu när jag jobbar att jag märker att mitt minne är verkligen inte som förut och det är ibland riktigt jobbigt. Jag vet att det har med fallolyckan att göra för det är inte bara åldern. Jag har inte kommit på bra strategier för att minnas och ibland blir det fel för att jag inte minns. Det är frustrerande för jag försöker verkligen komma ihåg fast det är helt blankt. Jag har många minneslappar nuförtiden.

Idag visar termometern 5 grader och det ser ut som det inte blåser idag och det är ju skönt. Ikväll är det sista träningen innan årsskiftet med Sweden runners fast jag ska inte vara med eftersom jag har haft ont i halsen och fortfarande lite hostig. Jag tror inte det är så bra att springa i kylan när jag hostar så jag får vänta tills träningen börjar efter nyår igen.

Orsakullan undrar i sin utmaning idag; Glöggen på mitt sätt… Jag tycker om varm glögg och brukar oftast ha den som den är utan russin för mandel tål jag inte. Eftersom Mats inte är så försjust i glögg så blir det inte att vi dricker det så ofta. Vi har inte hittad någon som han tycker är god, ännu.

Den här tyckte han var ganska god

Nu önskar jag er en härlig torsdag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Godmorgon 😊