Godmorgon 😊

HÀr sitter jag och snart Àr det dags för att Äka till jobbet och idag ska jag Äka med Mats för vi lÀmnade in bilen igÄr kvÀll vid verkstaden. SÄ idag Àr Mats snÀll och jobbar hemifrÄn tills det Àr dags för mig att börja jobba sÄ jag slipper ta bussen. Jag Àr sÄ bortskÀmd, jag vet fast det Àr vÀl det som Àr kÀrlek det?

Idag ska jag ta en mattelektion för Marielle som skulle pÄ nÄgot annat, minns inte riktigt vad. Det Àr mitt stora dilemma nu nÀr jag jobbar att jag mÀrker att mitt minne Àr verkligen inte som förut och det Àr ibland riktigt jobbigt. Jag vet att det har med fallolyckan att göra för det Àr inte bara Äldern. Jag har inte kommit pÄ bra strategier för att minnas och ibland blir det fel för att jag inte minns. Det Àr frustrerande för jag försöker verkligen komma ihÄg fast det Àr helt blankt. Jag har mÄnga minneslappar nuförtiden.

Idag visar termometern 5 grader och det ser ut som det inte blÄser idag och det Àr ju skönt. IkvÀll Àr det sista trÀningen innan Ärsskiftet med Sweden runners fast jag ska inte vara med eftersom jag har haft ont i halsen och fortfarande lite hostig. Jag tror inte det Àr sÄ bra att springa i kylan nÀr jag hostar sÄ jag fÄr vÀnta tills trÀningen börjar efter nyÄr igen.

Orsakullan undrar i sin utmaning idag; Glöggen pĂ„ mitt sĂ€tt
 Jag tycker om varm glögg och brukar oftast ha den som den Ă€r utan russin för mandel tĂ„l jag inte. Eftersom Mats inte Ă€r sĂ„ försjust i glögg sĂ„ blir det inte att vi dricker det sĂ„ ofta. Vi har inte hittad nĂ„gon som han tycker Ă€r god, Ă€nnu.

Den hÀr tyckte han var ganska god

Nu önskar jag er en hĂ€rlig torsdag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *