Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Godmorgon

Här ligger jag och har inte stigit upp ännu. Klockan är strax efter sju och mitt alarm ringer 07.15. Hur vädret är vet jag inte ännu då jag bara ser en strimma ljus som skiner från gardinerna. Jag hoppas på en fin dag. 😊

Idag får jag låna Toras bil eftersom min är på verkstaden och Victor och Tora kan köra med Victors bil. Det var snällt för då kan jag fixa present till Victor som fyller år den 2:a maj och vi ska fira honom på onsdag. Det gäller att passa på nu när han är hemma för sedan på torsdag åker han och Tora hem till Tora. Hon bor i Stockholm.

Idag tror jag de skulle åka över en tur till Öland, ett måste när Tora är så nära bron.

Efter Centrumskolan åker jag och köper födelsedagspresenter till Victor, svårt för han önskar sig inget mer än vin och sabreringsabel. På onsdagskvällen blir det skaldjur som han har önskat. Det kommer bli mysigt fast jag saknar såklart mina andra barn vid speciella tillfällen. Samina och Rasmus får väl fira sin bror vid ett annat tillfälle.

Det blir ingen löpning med Karin och Madeleine ikväll då vi fått hårdare restriktioner i Kalmar län från och med igår och som ska gälla fram till 16 maj. Mats och jag får springa själva även om det inte är lika roligt.

Nu har mitt alarm ringt så det är dags för mig att gå upp. Jag önskar alla en fin tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *