Godmorgon alla fina 💜

Godmorgon, hÀr har jag startat upp min mÄndag och Kristina stÀller just frÄgan hur jag bÀst gillar att börja min dag? Jag gillar att starta min dag i lugn och ro och den börjar i sÀngen dÀr jag surfar runt pÄ mobilen ett tag innan jag kliver upp. Det tycker jag Àr skönt vilket Àr dagens ord i Christels fotoutmaning. Nu för tiden Àr det ju bara jag och Mats i vÄrt hus och Mats börjar alltid tidigare Àn mig. Det gör att han alltid gÄr upp för mig och det tycker jag Àr nice för att ligga kvar i sÀngen och mysa innan jag kliver upp Àr det bÀsta. Mats Äker alltid hemifrÄn runt 6.45 och jag brukar gÄ upp nÄgon gÄng mellan 7 och 8, beroende pÄ hur jag kÀnner mig. Sedan klÀr jag pÄ mig och tar mig ett glas vatten för att sedan sÀtta mig i soffan med nyhetsmorgon pÄ tv och datorn i knÀt. Jag brukar oftast göra ett inlÀgg hÀr pÄ bloggen dÄ och Àven fortsÀtta lÀsa och kommentera hos er andra som jag följer. Det Àr en bra start för mig. Om jag har energi över till andra saker som tex stryka gör jag det fast jag vill inte anvÀnda för mycket av min energi innan jag börjar jobba.

Bilden Àr tagen frÄn min sÀng strax innan jag steg upp.

Sedan strax efter 9.30 Äker jag till jobbet och jag Äker i god tid för det brukar vara svÄrt att fÄ parkering i nÀrheten till skolan som ligger vÀldigt centralt i Kalmar.

MÄndag idag och en ny vecka Àr i antÄgande. PÄ nÄgot sÀtt gillar jag mÄndagar som innebÀr ny start och den kÀnslan Àr ju hÀrlig. MÄndag innebÀr att det Àr hemkunskapslektion pÄ schemat och eleverna ska göra ÀppelkrÀm och quesadillas, precis som förra gruppen gjorde förra veckan. Jag har ju tvÄ olika grupper i hemkunskapen och det Àr vÀldigt roligt.

Nu ska jag försöka vika lite tvÀtt för maskinen gick ju hela dagen igÄr och med tanke pÄ att vi förberedde hÀr hemma sÄ vi skulle fÄ adventfint sÄ hanns inte det med sÄ tvÀtthögen Àr enorm av ren tvÀtt och som ska in i garderoberna.

Nu önskar jag er en hĂ€rlig mĂ„ndag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *