Godmorgon alla fina

Måndag igen och det är första dagen efter ett skönt påsklov. Jag har inte gjort något speciellt på mitt påsklov utan bara tagit det lugnt utan några direkta krav. Det märks så tydligt i mitt huvud när jag inte jobbar och måste fokusera för då är jag klarare på något sätt. Samtidigt som det är skönt att vara ledig så är det skönt att komma in i lite rutiner igen och träffa kollegorna. Idag kommer det nog bli ganska tufft då vi saknar lite personal pga sjukdom.

Samina är hemma denna veckan med, det är fördelen med distansundervisning. Vi åker till Malmö på lördag för hon behöver transportera lite saker till Malmö som hon inte kan ta på tåget plus att hon gärna inte åker tåg i dessa tider.

Idag blåser det här och är 5 grader varmt utomhus. Vi har inte fått någon snö som många andra tycks fått i vårt avlånga land. Här kommer det ned som regn och det känns lite bättre än snö än så länge.

Jag önskar alla min afina vänner som är här inne och läser eller lämnar avtryck en fin måndag och en bra start på veckan. 😊

Kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *