Jag,  Sjukskriven/Arbete

Godmorgon denna måndag

Jag har vaknat upp till en fin morgon, 6 grader varmt och solen verkar vara på väg att spricka igenom molnen. Idag känner jag att det blev lite mycket i helgen, för jag vaknade med huvudvärk. Jag visste nästan att det skulle bli så fast jag gjorde ju valet att umgås både lördag och söndag. Jag tror det kommer gå över när jag har sovit i eftermiddag för det tror jag att jag kommer att göra. Att tillåta mig att bara vara är ett måste som jag lärt mig och att det inte är tiptopp här hemma stressar mig inte lika mycket som förut även om jag blir stressad ibland.

Idag ska Victor åka till Tandådalen där han ska jobba på Mezzo, en restaurang på ett hotell om jag fattat rätt. Just nu är han på en verkstad och försöker få hjälp med vinterdäcken eftersom muttrarna krånglade när han skulle byta i fredags.

Det kommer bli roligt för honom att jobba och att kunna åka bräda, han älskar att åka i backarna. Det är synd att det är så långt norrut, för det är ju inte bara till att åka och hälsa på honom över en helg. Han ska jobba där till april och vi hoppas väl att det blir lite jobb trots Corona som härjar. Det verkar som de har Coronasäkrat och tänkt hur de kan göra för att ha öppet i skidanläggningarna till skillnad mot i början av året då anläggningarna fick stänga. Nu tror jag att de kommer att ha öppet fast mer coronaanpassat.

Kläppen december 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *