Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Godmorgon härliga torsdag!

Här vaknar jag upp till -1 grad och solen tittar fram bland molnen. Jag har sovit som en stock i natt och inte vaknat en enda gång. Vilken skillnad att vakna så utvilad mot de nätter som jag är uppe flera gånger. Jag somnade ganska fort för att vara mig och jag tror att det berodde på att jag inte sov igår eftermiddag. Det är ju mitt mål att sova färre eftermiddagar fast jag tar det som det kommer och försöker lyssna på min kropp, vad den behöver.

Idag är det is på bilrutorna så jag hoppas att solen hinner smälta rutorna som den gjorde igår innan jag åkte till Centrumskolan. När jag kommer hem i eftermiddag kommer jag sova för ikväll tänkte jag träna med Sweden runners och jag hoppas att jag får till det ikväll. Jag har försökt två veckor nu att åka och träna och första torsdagen kunde jag inte tärna för att jag fick världens menssmärtor och andra gången var jag för snurrig för att kunna träna. Ikväll blir det tredje gången gillt så jag hoppas att mitt knä inte gör ont. För igår kväll när vi gick till återvinningen fick jag helt plötsligt superont i knät, från ingenstans. Idag känns det bättre så peppar, peppar….

Efter träningen ska nog jag och Karin bada, det beror på om Karin kommer på träningen eller inte. Det är ju nästan tradition att vi badar efter träningen, vi började ju göra det i höstas innan det blev uppehåll pga Covid-19.

När jag tränar så ska Mats springa och ikväll tror jag han skulle fråga Malin om hon vill följa med honom. Sedan kommer vi äta rester vilket är superbra då båda kommer hem sent efter löpningen och ingen av oss vill laga mat.

Jag önskar alla en fin torsdag, kram Susann 💜

En kommentar

  • Inga Johansson

    Detsamma till dig 🌺
    Skrattar och ler när jag läser om er badande, är glad jag slipper, landkrabba som jag är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *