Jag,  Sjukskriven/Arbete

Helgen är nära 😊

Godmorgon alla fina som är här och läser hos mig.

Det är fredag morgon och jag är visst uppe med tuppen. Idag var första gången jag vaknade utan att vara snurrig så det bådar gott. Jag får se hur det känns i eftermiddag när jag kommer hem från Centrumskolan. Idag skiner solen och det har snöat i natt så det är vitt på marken och utomhustemperaturen ligger på -3 grader. Fast jag tror att snön kommer att smälta under dagen.

Helgen är efterlängtad som vanligt och vi har inga planer för helgen förutom att springa och bada i morgon bitti. Jag hoppas att jag kan springa ett varv i morgon trots att jag har lite ont i min höft. Mycket stretchning har jag gjort för att höften ska kännas bättre. Jag ska se om jag har energi att handla i eftermiddag eller så får Mats handla när han åker hem från jobbet. Jag ska i alla fall en tur till apoteket och hämta ut mina allergitabletter.

Idag börjar jag inte förrän 10.15 så det är skönt att kunna ta det lugnt nu på morgonen. Jag måste ju hushållar med min energi och då vill jag inte förbruka för mycket innan jag åker till Centrumskolan.

Jag önskar alla en fin fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *