Höstfint, städdag och skottlossning 😱

Efter Centrumskolan åkte jag till Blomsterlandet för att köpa lite växter att ha utanför ytterdörren. Jag hittade lite ljung och kålblommar så nu har jag pyntat så det är lite höstfint. Det blir lite trevligare med blommor och jag köpte även små pumpor.

Jag vilade sen tills Mats kom hem runt fyra. Jag somnade inte så jag hoppas att jag somnar i hyfsad tid ikväll. Sedan städade vi tillsammans, först uterummet för det är där vi ska sitta på fredag kväll. Jag slängde även lite vissna blommor som jag hade i uterummet och planterade äntligen mina sticklingar utav palettbladen. Jag borde ha planterat dem för länge sedan fast nu är det gjort.

Efter middagen ikväll blev Mats kontaktad utav kommunens trygghet och beredskap för att informera honom om att det skett en förmodan skottlossning antingen inne på förskolans gård eller anslutning till förskolan som Mats är rektor för. Skottlossningen hade skett efter att barn och personal gått hem. Strax efter ringde Kalmarradion för en intervju angående det som hänt.

Efter att många hörde av sig så ville Mats själv bilda sig en uppfattning om avspärrningen så vi körde in till förskolan. Där pratade Mats med poliserna och som det är nu så kommer förskolan hålla öppet som vanligt imorgon. Jag satt i bilen medans Mats var ute och pratade med poliserna, fast jag kände ändå att jag ville göra honom sällskap dit i bilen.

Nu är vi hemkomna igen och kvällen går mot sitt slut. Det är snart dags för mig att sova.

Hur har er dag varit?

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.