Hur gick mitt möte?

Idag hade jag mitt uppföljningsmöte med arbetsförmedling, försäkringskassa, arbetsterapeut och rektor. Som jag skrev i morse så var jag låg eller rättare sagt är låg och mötet gjorde det inte bättre. Egentligen är det inget nytt som kommer upp på mötet. Det som kom upp var att de vill att jag testar lite fler arbetstider och att jag ska börja tidigare för att se om det gör någon skillnad för mig. Jag sa att jag inte tror det utan det är antalet timmar som jag är fokuserad som påverkar mig. Fast de vill att jag provar det en månad så det får jag väl göra då. Vi bestämde att jag fortsätter på 50% till vi har ett avstämningsmöte då även min läkare är med. Då vet jag att jag säkerligen kommer bli sjukskriven på halvtid och jobbsökande på halvtid och det stressar mig redan. Jag vet inte riktigt vilket jobb jag ska kunna vara på halvtid, fast jag får väl bara chilla och se vad som händer då. Det jag inte kan påverka måste jag försöka bara tänka bort. Under mötets gång blev jag bara mer och mer nedstämd så när mötet var över bröt jag typ ihop och fick sitta inne på Märits kontor ett tag innan jag kunde gå ut bland eleverna. Det jobbiga är att jag inte känner igen mina reaktioner och är oförberedd på mina känslor på något sätt. Jag är lite avtrubbad på något sätt.

Nu har jag skrivit av mig alla mina negativa tankar så nu är det framåt som gäller. Jag måste ändå se alla framsteg jag gjort även om det känns som jag står och stampar just nu.

Eftermiddagen tillbringade jag sovandes i soffan för jag var som vanligt trött. Jag hade hoppats att jag hade ork för att handla lite blommor till mina utekrukor. Det får bli imorgon, hoppas jag.

Ikväll har vi inte gjort något särskilt förutom att Mats haft sitt digitala rep med Månkören som han brukar ha på måndagskvällar. Vi kommer titta på Benjamins ikväll innan jag ska sova.

Jag hoppas ni haft en bra måndag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.