Ikeabesök och trevlig middag

Vid 10 åkte Mats och jag till Ikea för att handla ljus och mörkläggningsgardiner. Sedan hittade jag lite mer smått och gott. Det är alltid svårt att inte få med sig mer än det en tänkt. När vi kom hem planterade jag om lite krukväxter och sådde tomatfrön, chilifrön mm. Nu får vi se hur mycket som kommer upp.

Därefter fixade vi ordning i vårt sovrum. Vi bytte plats på sängen och tvn för sänggaveln behövde stå mer rak än vad den har gjort vid snedtaket. Mörkläggningsgardinerna kom upp så nu hoppas jag att jag kan sova ut imorgon eftersom jag börjar lite senare på måndagar.

Sedan hann vi vila lite innan Mats skulle springa tillsammans med Malin. Jag följde med till Ubbe och vi gick en promenad och vi gick nästan 4 kilometer. Vi avhandlade en massa, tex våra barn såklart. Ubbe skulle laga en högrevsgryta som vi blev bjudna på. Efter promenaden hjälptes Ubbe och jag till att göra grytan. Det var ett nytt recept som de skulle prova. Malin och Mats sprang en mil så Mats har verkligen kommit igång med sin löpning.

Grytan blev lyckad och det var väldigt gott och den serverades med en sallad. Det var mysigt att bara umgås hela eftermiddagen och vara social. Jag fick även prova en foamroller som Malin hade för min höft och jag tyckte att det blev bättre så nu ska jag införskaffa en sådan. Jag tänker att det kan ju inte bli sämre i alla fall.

Nu i kväll är det bara chill och njuta av det sista utav helgen och ladda inför en ny vecka.

Jag hoppas att ni haft en underbar dag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.