In och ut plus en fantastisk kvĂ€ll 💜

IgÄr blev det inget bloggande dÄ jag fyllde dagen med att rensa lite i ett förvaringsutrymme för att fÄ in vÄra resvÀskor och lite annat. Jag packade ner barnens vinterklÀder i kartonger sÄ de inte tar upp sÄ mycket plats i förvaringsutrymmet. Jag tog Àven hand om lite stryktvÀtt innan det var dags att bege sig in mot sjukhuset för mammografin.

InsÄg halvvÀgs in till stan att jag var ute i alldeles för god tid, jag ja det blir vÀl till att vÀnta i vÀntrummet. Jag anmÀlde mig sjÀlv pÄ skÀrmen och satte mig ned i ett tomt vÀntrum och strax dÀrefter blev jag inkallad. Det gick fort och smÀrtfritt, de hade en ny maskin. Typ 5 minuter och sen var jag ute igen och kunde Äka hem. Det gick verkligen smidigt och slapp vÀnta trots att jag var dÀr alldeles för tidigt.

NÀr jag kom hem blev det lite lunch och sedan vilade framför Netflix.

Vid klockan 16 skulle jag till Annika och sitta pÄ hennes balkong och dricka vin. Det var vÀldigt mysigt. Lite konstigt Àr det för Annika bor i samma lÀgenhetshus som Mats och jag bodde i innan vi flyttade till hus. Annika bor till och med pÄ samma vÄning som vi gjorde fast lÀgenheten mitt emot.

Lite senare pÄ kvÀllen anslöt Annikas barn Amanda och hennes syster Camilla. Vi fick en god drink, kommer inte ihÄg vad den hette.

Sedan bestĂ€mde vi oss för ett kvĂ€llsdopp sĂ„ Mats var snĂ€ll och kom och hĂ€mtade oss eftersom jag behövde mina badklĂ€der. Det var en fin kvĂ€ll och alldeles underbart vid vattnet. Vi hoppade och simmade ut till bojen och det var ett bra avslut pĂ„ den dagen. Mats var sjĂ€lvklart den givna fotografen. đŸ‘đŸŸđŸ’œ

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *