Inställd träning 🏃🏽‍♀️

Idag kändes det som timmarna verkligen svischade förbi på Centrumskolan. Det märks att det närmar sig jullov för både personal och elever är lite trötta. Idag blev det systembolaget och Maxi efter jobbet. Jag handlade lite olika sorters glögg och Mats mötte upp mig på Maxi så jag fick hjälp med mitt handlande och bärandet. Det blev en hel del för jag köpte även lite utav alla saker som vi ska ha med till fjällen över nyår.

När vi kom hem gjorde jag köttbullarna som vi ska ha med till fjällen så i eftermiddag blev det ingen sömn. Jag hade redan bestämt mig i morse att jag skulle skippa träningen med Sweden runners ikväll eftersom jag hade planerat handling och att göra köttbullar. Jag måste fortfarande vara bra på att hushållar med min energi.

Sedan när jag gick ut på facebook såg jag att träningen ikväll var inställd pga underlaget så det var ju bra att jag hade bestämt mig för att skippa träningen. Jag valde också bort att träna på gym istället för sweden runners för jag ville helt enkelt ta en vilodag. Mats följde faktiskt mitt exempel och hoppade över gymmet ikväll han med. 😊

Nu har jag hamnat i soffan efter att vi ätit middag. Det blev några köttbullar som inte fick plats i lådan så det fick bli kvällens middag tillsammans med kokt potatis och löksås. Vi ska bara ta det lugnt ikväll, har börjat titta på Bonusfamiljen. Tittar ni på det programmet? Jag tycker det är bra och igenkänningsfaktorn är ganska hög.

Det enda jag kan sakna med att inte träna ikväll är badet och jag har fortfarande inte badat den här veckan. Det kommer bara bli ett dopp den här veckan och det är på lördag morgon och det ser jag framemot.

Nu önskar jag er en härlig kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *