Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Jag vaknade inte.

Godmorgon, jag sov tydligen som en stock i morse. Jag brukar alltid vakna till när Mats stiger upp och sedan brukar jag gå upp när han åker till jobbet vid kvart i sju. Idag vaknade jag inte förrän jag hörde bilen köra iväg. Det var skönt att få sova så nu får jag väl tycka att jag är utsövd.

Idag låg jag kvar i sängen och läste runt på mina vänners bloggar. Nu verkar det som om portalen Nouw har fixat till problemen som de har haft för idag kunde jag se mina vänners bilder i inläggen. Det är ju lite roligare att läsa om en kan se bilderna också som är tänkt till inläggen.

Idag ska jag åka och träna på Malkars, köra Milon två varv. Igår fick jag mail angående milon där jag tydligen har tränat så jag har kommit upp i nästa nivå och då innebär det att mina viktinställningar har ökat. För maskinerna ställer in sig efter min tärning och det är ju bra. Så nu får jag se om jag tycker att det är lagom eller om det kommer bli väldigt tungt att träna idag.

Sedan blir det Centrumskolan och idag har jag hemkunskap och då ska eleverna baka brownies. Som teoriuppgift kommer de att få titta på en film om budget och sedan ett quiz på det.

Jag sitter här i soffan och har tv-nyheterna på och där diskuterar de lärarbristen och om de olegitimerade lärarna och vad det har för konsekvenser på skolan. Jag håller med att det ska finnas legitimerade lärare fast det blir lite dubbelt då jag undervisar utan att vara behörig i ämnena som jag undervisar i skolan. Sedan är ju vi en resursskola och alla passar inte att jobba på en sådan skola så då blir personerna som jobbar där viktigare på något sätt. Sedan så diskuterar jag väldigt mycket med de befintliga lärarna för att min undervisnings ska bli så jämlik som möjligt. Jag tycker jag har en rolig arbetsplats och trivs väldigt mycket. Jag är tacksam att jag får förtroendet för att undervisa i vissa ämnen. Att inse sina begränsningar är en viktig del tänker jag och att vara ödmjuk inför den uppgift jag har på skolan.

Nu önskar jag dig en bra tisdag, kram Susann 💜

8 kommentarer