Arbete/sjukskrivning,  Jag,  TrĂ€ning

Jobbiga intervaller đŸƒđŸœâ€â™€ïž

Nu Àr snart torsdagen slut och det Àr dags att gÄ och lÀgga sig. pÄ Centrumskolan gÄr tiden vÀldigt fort med bÄde engelskalektion och fysik lektion dÄ jag och en lÀrare till varit pÄ promenad med nÄgra elever.

Det har varit ganska soligt hela dagen sÄ nu hoppas jag att helgen blir lika fin. NÀr jag kom hem somnade jag och sov tills klockan ringde 17.00. DÄ var det dags för mig att byta om och packa badvÀskan. IkvÀll skulle jag prova de nya handvÀrmarna som jag köpt. ikvÀll var det intervaller som gÀllde pÄ Sweden runners trÀningen. Vi sprang 120s vilade 60s gÄnger 3, sprang 90s vilade 45s gÄnger 3, sprang 60s vilade 30s gÄnger 3, sprang 30s vilade 15s gÄnger 3. Sedan körde vi styrka med benböj, armhÀvningar, plankan mm. Det var hur jobbigt som helst. DÀrefter var vi fyra stycken som Äkte till Jutnabben och badade. Jag hade köpt en ny lampa som lös upp rÀtt bra sÄ jag var absolut nöjd med mitt köp. NÀr jag hade badat sÄ var handvÀrmarna vÀldigt sköna att hÄlla i sÄ hÀnderna kÀndes inte sÄ kalla efterÄt. Det köpet kommer jag nog vara vÀldigt nöjd med sen nÀr det blir Ànnu kallare i vattnet.

Det var 12 grader i luften och 14 grader i vattnet. đŸŠđŸœâ€â™€ïžđŸ‘

NÀr jag kom hem frÄn trÀningen duschade jag lite snabbt och sedan Äkte jag och Mats och hÀmtade bilen eftersom det kommer ta ett tag innan vi fÄr den fixad och eftersom vi kan köra med den sÄ hÀmtade vi den. PÄ vÀgen hem körde vi och tog med oss mat frÄn chop chop. Fast ikvÀll var det inte alls sÄ gott, det Àr nog helt fel tid att handla vid Ättatiden. Jag Ät inte ens upp min mat.

Nu Ă€r det sĂ€ngen sĂ„ önskar er godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer

    • Susann

      Ja det Ă€r som en liten kvadratisk ”pĂ„se” med nĂ„gon vĂ€tska med en liten metallbit i. NĂ€r en trycker pĂ„ metallbiten startar en vĂ€rmeprocess och ”pĂ„sen” blir stel av smĂ„ typ kristaller och vĂ€rms upp till ca 55 grader. VĂ€rmeprocessen varar 20-40 min och sedan kokas ”pĂ„sarna” nĂ„gra minuter igen efter anvĂ€ndning för att bli som vĂ€tska igen och sedan kan en göra vĂ€rmeprocessen igen Jag vet inte hur mĂ„nga gĂ„nger de kan Ă„teranvĂ€ndas. Jag har köpt mina pĂ„ Jula för 20 kr styck och de Ă€r L14xB9xH2 cm stora. Om du söker pĂ„ handvĂ€rmare Jula sĂ„ ser du hur de ser ut.