Jojoväder ☀❄☂🌞

Vädret verkligen pendlar mellan varmt och kallt. Idag är det 3 grader i luften och en ganska grå morgon än så länge. Jag hoppas såklart att det blir sol framåt dagen. Jag vill att det ska bli kallare och att vi ska få lite vinter innan våren gör sitt intågande. Jag har inte fått några isvaksbad ännu så det ser jag framemot. Jag hoppas att jag får det även i år.

Lite grubblande har det dock blivit efter mitt besök hos läkaren och samtalet med handläggaren på försäkringskassan igår. Det finns ju alltid mer att berätta, inte lätt att komma ihåg allt som gjorts för mig sen jag ramlade i Österrike. Ja, ja det är bara till att försöka vara nöjd och tålmodig nu inför svaret på försäkringskassans utredning. Jag säger bara att det är skillnad på handläggare och handläggare. Jag bytte ju handläggare förra året och kände med en gång att han var mer rigid i sitt sätt att tänka och det verkar även denna handläggare vara som utreder om sjukersättning. De handläggare jag hade tidigare kändes som om de såg människan, mig och vad som verkade bäst här och nu för att jag skulle kunna bli bättre och bättre. Nej, nog ältat om detta. Det blir som det blir.

Ikväll har vi äntligen bestämt att vi ska springa tillsammans med Karin och Madeleine. Jag vet inte riktigt när det var senast som vi sprang, någon gång i november december kanske. Det ska i alla fall bli kul att träffa dem igen. Vi ska träffas vid Tallhagen för att antagligen springa på Svinö och sedan bada vid Tallhagens brygga. Vi får se om Mats kan springa för han fick ont i knät när vi sprang i söndags. Jag hoppas att han kan. Jag tror att våra kroppar saknar styrketräningen på gymmet. För det behövs att bygga lite styrka för att kunna springa. Det kanske är dags att försöka klämma in ett gympass. Jag har också börjat känna lite i min kropp, framför allt min höft och det tror jag har med gymmet att göra. Det blir inte att jag träna själv här hemma. Fast nu i dessa tider så har vi undvikit gymmet fast nu kanske vi kan börja igen. Jag vet dock inte när jag ska göra det, kanske någon morgon innan jobbet.

När jag kommer hem blir det vila för att orka med löpningen på kvällen. Jag är fortfarande i behov av min vila som jag egentligen vill ska bli färre och färre tillfällen.

Jag ska hinna förbi apoteket innan jobbet tänkte jag för jag passade på att få en massa recept utskrivna när jag var hos läkaren igår. Så nu är mitt hemmaapotek påfyllt igen. Jag har en massa olika salvor mot eksem och en massa allergi och astma mediciner. Jag har redan börjat känna av pollen så jag har börjat med allergitabletter och i dessa tider vill jag inte hosta alltför mycket även om mina närmaste vet att jag alltid hostar. Det är inte Corona utan min astma och allergi som gör att jag hostar fast okända vet ju inte det och då känns min hosta jobbig. Det känns som om jag inte gör rätt och det är ju en hemsk tanke i duktiga flickan.

Nu hoppas jag att ni får en härlig tisdag, kram Susann 💜

Dagens bild

2 kommentarer

  1. Sitter här med mina tår, vet ej vad som hänt med in högra fot? Väldigt irriterande, jag skulle inte vandrat i går, men lite sent att vara efterklok

    Du är nog den hurtigaste på bloggen

    1. Jobbigt när en får ont och inte kan göra det en vill. Hoppas det onda i dina tår går över. Hurtig är inte riktigt vad jag känner mig fast jag är nöjd att jag kommer ut och springer några gånger i veckan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *