Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Julafton 2021 đŸ€¶đŸœ

Inte kunde jag sova i morse. Jag vaknade 05.50 och efter en stund gick jag ner och la mig i soffan i hopp om att somna om. Icke sa nicke gjorde jag det utan det fick bara bli lite vila innan Mats kom nertassande vid klockan 7. Det hade snöat Ànne mer i natt sÄ vi fick verkligen en vit jul som jag tror de flesta önskar varje Är.

Mats och jag började morgonen med att titta pÄ sista avsnittet av julkalendern. Har ni tittat? Vi brukar alltid titta pÄ julkalendern och jag tycker att den har varit bra fast lite sÀmre nu mot slutet.

Vid klockan 8 började vi göra frukost, gröt och skinkmacka med mitt egenbakade vörtbröd. Det var gott, jag tyckte det smakade bÀttre Àn det jag bakade för nÄgra Är sedan. Efter frukosten öppnade vi paketen i julstrumporna. Jag fick nya whitboardpennor och Mats ett pussel som vi har pusslat pÄ idag. Barnen fick varsitt spel som vi inte provat Ànnu fast det kommer vi hinna nÀr vi Àr uppe i fjÀllen.

PÄ förmiddagen bara mös vi omkring och sedan tittade vi pÄ Grinchen fast jag sov nog mest eftersom jag hade varit uppe sÄ tidigt. Rasmus Äkte till Tova för att lÀmna lite julklappar och kom hem sedan till Kalle. Vi fick en snabbvisit utav nÀstan hela familjen Carlsson som var och lÀmnade julklappar till oss.

Vi Ät traditionsenlig lunch i form av lutfisk, potatis och senapssÄs. Till Mats som inte gillar lutfisk fick kokt julkorv. Sedan spelade vi spel. Det blev Àven en liten snaps till lunchen.

SjÀlvklart tittade vi pÄ Kalle och Rasmus kom hem lagom till Kalle fast han tittade inte för han har haft ont i huvudet i stort sett hela dagen. Vi hoppas att Rasmus inte blir mer sjuk Àn vad han Àr nu för just nu Àr han vÀldigt förkyld.

Vi facetimade Àven med Àldsta sonen som Àr och jobbar i TandÄdalen. Det var kul att fÄ se honom och prata med honom.

Efter Kalle förberedde vi julmaten och sedan dukades fram lite smÄtt och gott som hör julen till. Alla blev vÀldigt mÀtta och vi har en massa julmat till lunch imorgon.

Efter julmaten öppnade vi julklapparna och Victor var med pĂ„ lĂ€nk, sĂ„ mysigt. Vi fick mĂ„nga fina klappar utav barnen sĂ„ tack för alla klappar vi fĂ„tt. Jag har bĂ„de fĂ„tt en riskokare och glassmaskin och en ”köttbankare” och en annan massa fina saker. Mats fick en robotdammsugare, spel, ett mandel och ostrivare och en annan massa fina saker. Vi tackar alla för de fina klapparna. 💜

Efter att klapparna var öppnade har vi provat lite av de nya spelen, Àtit ris alå malta, pusslat och bara myst tillsammans.

Nu har Rasmus precis Äkt till Tova för imorgon ska de fira Tovas lillebror som fyller Är. Innan han Äkte sÄ fixade han och Mats att sÀtta pÄ takboxen sÄ vi kan packa imorgon under dagen.

Nu Àr det snart dags för att avrunda denna julafton, det har varit en lugn och coronasÀker jul. Jag hoppas ni haft en skön dag.

Kramar Susann đŸ€¶đŸœđŸ’œ

Kommentarer inaktiverade för Julafton 2021 đŸ€¶đŸœ