Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Julbestyr 🎄

Det blev pepparkaksbak pÄ hemkunskapen och sedan ett julquiz pÄ terorin. Dagen har gÄtt fort som vanligt fast det mÀrks att alla Àr trötta och lÀngtar tills imorgon dÄ det Àr sista dagen.

IkvÀll Ät vi pannkakor för jag var sÄ sugen pÄ det sÄ Mats stekte och sedan Ät vi med grÀdde och blÄbÀr. Det var gott sÄ det slank ner nÄgra pannkakor fort för jag var hungrig. Efter maten blev det lite julbestyr, vi stekte strömmingen och gjorde lagen. Jag Àr inte jÀttebra pÄ det för förr i tiden gjorde alltid mamma det och sedan nÀr hon dog gjorde pappa det. Det var typ en utav vÀldigt fÄ saker som han kunder göra. Nu ska han ju inte komma i Är sÄ dÄ Àr det bara till att lÀra sig. Jag hoppas det blir gott för inlagd strömming mÄste finnas pÄ julbordet enligt mig.

NÀr strömmingen lÄg i sin lag sÄ var det dags för att steka nötfÀrsen som vi ska ha med oss till fjÀllen. Den blev lite kryddad med salt, svartpeppar och grillkrydda och resterande av sÄsen fÄr S göra uppe i stugan.

Nu nĂ€r vĂ„ra mĂ„sten Ă€r gjorda sĂ„ blir det bara chill framför tvn innan det Ă€r dags för att sova. Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *