Juldagen 2020

Godmorgon, alla som tittar in här.

Idag vaknarde jag först utav alla, innan klockan sju fast eftersom mannen sov så gott försökte jag somna om. Jag slumrade till och från till klockan åtta och då kunde jag inte sova längre utan det fick bli att läsa lite på alla sociala medier. Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och tvnyheterna på tvn. Mannen ligger fortfarande i sängen och sover och Samina har precis klivit upp denna juldagsmorgon.

Idag frågar Orsakullan om du är mätt och nöjd? Ja svarar jag på dessa frågor. Jag vaknade upp med ordet tacksam inombords för att jag är frisk och har en familj som jag är väldigt stolt över. Julafton blev en väldigt mysig dag där vi som familj bara njöt av varandra, ja iallafall jag. Jag älskar att ha min familj samlad runt mig, vara hemma och bara skrota runt. Inga direkta måsten förutom att maten ska fram på bordet fast nu är ju barnen vuxna och hjälper till på ett annat sätt även om jag alltid tyckt att de ska hjälpa till. Mätta är vi, ialla fall jag för det är svårt att äta lagom mycket när det är så många olika saker på julbordet. Ibland kan jag få lite dåligt samvete över att jag, vi är priviligerade med mat i överflöd, pengar till julklappar och en underbar familj.

Jag är mycket nöjd över julafton, julklapparna som gavs blev uppskattade och de jag fick var bra, roliga och underhållande. Jag fick en ångkorg så nu ska vi göra Baobröd och dumplings. Jag fick en reflexsele så nu kommer jag synas bra i mökret, även fina moulinesfritesgrytor så nu ska här kokas musslor. Mats och jag fick ett spel utav vår guddotter Lovis så nu kommer vi ha underhållning framöver plus lite annat smått och gott. Jag kan inte vara annat än nöjd med så fina klappar som jag fick.

Idag har vi inget på agendan, kanske det blir en tur utomhus för att inandas lite mer syre. Sedan kommer vi säkert sysselsätta oss med att pussla, Mats fick ett så fint pussel med barnen som motiv.

Jag önskar er en härlig juldag, kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.