Jullov 😊🎄❄

Idag börjar min långa ledighet som varar ända till den 10 januari. Då börjar vi personal en dag före eleverna. Planen idag var att jag skulle ta sovmorgon, fast som vanligt vaknar jag tidigt. Nu sitter jag i soffan på min vanliga plats och tänker att jag ska hinna med ett inlägg innan jag sätter igång med det jag ska.

Idag ska här äntligen kokas godis, jag vill inte göra det för långt i förväg för jag vet att vi kan vara riktiga gottegrisar. Jag ska även ta mig en runda in till jobbet för jag tror vi glömde att tömma kylskåpet där vi har hemkunskap och det är ju inte så roligt att mötas av för gammal mat när vi kommer tillbaka den 10.e. Jag behöver även köpa godis så vi kan dekorera vårt pepparkakshus för det glömde vi sist vi var och handlade.

Gottebordet julen 2018

Jag har dessutom en hög strumpor som ska paras och den sista tvätten som ska vikas och läggas in i garderober. Med andra ord finns det saker som jag kan fylla den här dagen med, fast jag trodde inget annat.

Jag hoppas att bildörren går att stänga idag, jag har inte vågat testa ännu annars blir ju det ett projekt. Mats jobbar sin sista dag idag innan han går på långledigt. I år är han ledig som jag ända till den 10: januari, fast han har nog tänkta att åka in till jobbet en sväng den 3:e januari för att kolla av lite mail och fakturor. Det är riktigt lyxigt med en sån lång ledighet tillsammans. Tänk när barnen var små kunde vi inte vara lediga så här länge tillsammans. Egentligen är det lite bakvänt med semesterdagar för när en behöver som flest när en har småbarn så har en som färst semesterdagar. På den tiden brukade vi saxa för att barnen skulle få så lång julledighet som möjligt.

Idag undrar Orsakullan, Två dagar till julafton. Hur känns det?

Det känns väldigt bra för om två dagar kommer de två yngsta barnen hem och jag älskar att ha familjen samlad. Eftersom det bara ska vara vi fyra över jul så känns det lugnt och jag har gjort det mesta som kan göras innan. Jag är den planerande typen och efter min fallolycka är det fortfarande viktigt att jag strukturera upp det jag ska göra över tid för att orka, vilket jag är bra på.

Nu önskar jag er en bra dag, kram Susann 😊

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *