Julstök in i det sista och vinst 😊

Idag har vi fixat allt inför imorgon. I Är har vi varit mer ostrukturerade och vi ha tagit lÄng tid pÄ oss att göra allt.

Fast strax innan vi skulle hÀmta Rasmus vid 19.15 vid stationen sÄ var vi fÀrdiga med allt. Klapparna ligger under den klÀdda granen.

Pepparkakshuset Ă€r dekorerat av Samina och stĂ„r pĂ„ byrĂ„n i loungerummet. Huset Ă€r i Ă„r en kopia av vĂ„rt hus med uterum. Med lite fantasi syns det. đŸ‘đŸŸđŸ˜Š

Skinkan Ă€r griljerad Ă€ven om det tog vĂ€ldigt lĂ„ng tid att göra som det stod att en skulle göra. PĂ„ det sĂ€ttet kommer jag inte att göra fler gĂ„nger. Jag stoppade in skinkan i ugnen runt nio pĂ„ morgonen och tog ut den runt Ă„tta ikvĂ€ll. Snacka om segt…

Revbenen till julbordet Ă€r fĂ€rdigstekta och klara till att vĂ€rmas pĂ„. 😊 Golven Ă€r dammsugade och torkade sĂ„ nu Ă€r vi Ă€ntligen fĂ€rdiga med vĂ„rt julstök.

Medans Samina hÀmtade Rasmus vid stationen förberedde vi för en uppesittarkvÀll med skaldjur, bubbel och bingolotto. Det blev en mysig kvÀll och kan ni tÀnka er att jag vann 100 kronor. SÄ jag kommer att sova gott nu inatt.

Godnatt, kram Susann 💜đŸŒČ

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.