Julstök in i det sista och vinst 😊

Idag har vi fixat allt inför imorgon. I år har vi varit mer ostrukturerade och vi ha tagit lång tid på oss att göra allt.

Fast strax innan vi skulle hämta Rasmus vid 19.15 vid stationen så var vi färdiga med allt. Klapparna ligger under den klädda granen.

Pepparkakshuset är dekorerat av Samina och står på byrån i loungerummet. Huset är i år en kopia av vårt hus med uterum. Med lite fantasi syns det. 👍🏾😊

Skinkan är griljerad även om det tog väldigt lång tid att göra som det stod att en skulle göra. På det sättet kommer jag inte att göra fler gånger. Jag stoppade in skinkan i ugnen runt nio på morgonen och tog ut den runt åtta ikväll. Snacka om segt…

Revbenen till julbordet är färdigstekta och klara till att värmas på. 😊 Golven är dammsugade och torkade så nu är vi äntligen färdiga med vårt julstök.

Medans Samina hämtade Rasmus vid stationen förberedde vi för en uppesittarkväll med skaldjur, bubbel och bingolotto. Det blev en mysig kväll och kan ni tänka er att jag vann 100 kronor. Så jag kommer att sova gott nu inatt.

Godnatt, kram Susann 💜🌲

2 kommentarer

  1. Ingajohnsson

    Känner igen allt blir lite stress i slutet ändå
    Grattis till vinsten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *