Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Jultröja

Godmorgon så här mitt i veckan. Även idag steg jag upp klockan sju för jag somnade som en stock igår kväll runt 23.00 och har sovit hela natten. Det är verkligen superskönt när en får sin skönhetssömn. Idag står termometern på minus nio grader och det är fortfarande ganska mörkt utomhusj. Idag blir det bussen till jobbet, ska bara komma ihåg det när det är dags för avfärd.

Idag är det jultröjansdag på jobbet bland lärarna, det innebär att alla har en jultröja på sig och i år har även jag det. Jag köpte min på Rusta för ett tag sedan så jag skulle vara förberedd när det var dags för den här dagen. Sedan kommer vi ha jultröjan på oss varje onsdag fram till jullovet. Jag kunde inte ta någon fin bild på mig själv i tröjan så jag fick bara ta en bild på tröjan fast ni kan säkert föreställa er hur fin jag är iden. Det går även att tända små blinkande lampor i tröjan som blinkar i olika färger, värsta blinget 😂

Nu är både fotoutmaningen som Christel hade och novemberutmaningen från Kristina slut så vad ska jag fylla mina inlägg med nu? 🤔 Eftersom jag tycks ha dålig fantasi på mina inlägg så hänger jag på Orsakullans utmaning i december. Detta är dagens fråga i hennes utmaning; Första luckdagen, har du någon adventskalender?

Nej det har jag inte om jag inte räknar med den jag har här på min blogg. Det är typ av en snällkalender där jag lägger ut en ”lucka” varje dag.

I många delar av landet har det kommit snö fast än så länge har vi ingen här i Kalmar fast det kommer säkert i de närmaste dagarna. Jag pratade med pappa som bor i Våxtorp utan för Laholm och syrran som bor i Älmhult och där hade de fått ganska mycket snö, ett riktigt vinterlandskap.

Vad händer för dig idag? Här ska bara vilas när jag kommer hem och sedan blir det städa eftersom det är vår städdag. Om ork finns så ska jag kanske få till några lussekatter, vi får se.

Nu önskar jag er en bra lillefjomsafton som Lotta brukar säga, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *