Känner mig tacksam

Klockan 11 hade jag en läkartid för min höft. Det kändes lite konstigt att ta på sig munskydd när jag gick in på hälsocentralen. Vad varmt det är, och tänk då hade jag det på mig i knappt en timme. Tänker på alla inom sjukvård och omsorg där de bär munskydd en hel dag. Det var inte någon som satt i väntrummet, det kändes som en lugn dag med knappt några besökare fast det tog ändå lite tid innan jag fick komma in till läkaren. Det var en ganska ung läkare, kan tänka mig att det är de som får jobba mellandagarna. Läkaren trodde inte det var något med mina leder uten att det troligtvis var en inflammation i muskelfästet. Jag fick Napraxen som jag ska äta i två veckor och sedan skulle jag ta kontakt med en fysioterapuet för en bedömning innan jag sprang igen. Läkaren tyckte att jag skulle försöka få en tid som fårt som möjligt eftersom jag gärna ville komma igång med min löpning igen. De tog även sänka på mig och något annat som jag inte minns, vet bara att det blev tre rör.

När jag kom hem ringde jag Sveaplan direkt för att få en tid, fast de skulle ringa upp imorgon runt 10.30 så jag hoppas att de har en tid snabbt.

Sedan åkte jag och Samina en snabbis till Hansa köpcentrum för Samina skulle köpa kläder. Jag hittade en fin kappa på Casell som jag blev supernöjd med, det var 40% rea så jag tyckte jag gjorde ett klipp. Därefter åkte vi hem igen för vi ville inte vara ute längre än nödvändigt.

Sedan vilade jag och halvsov i soffan framför tvn tills det var dags att göra iordning sig för löpträffen med Karin. Fast ikväll skulle jag inte springa utan jag gick en runda medans de andra sprang. Inna jag åkte tog jag min tablett och jag tror den hjälpte lite för jag kunde gå rätt bra för det blev en runda på ca 2,5 kilometer. Det regnade och utomhustemperaturen låg på 5 grader, trots det fick jag en sådan tacksamhetskänsla när jag gick där med min pannlampa i regnet. Jag var tacksam över att vi hade bestämt träff ikväll och det gjorde så att jag kom ut trots regnet och att jag fick en härlig promenad. En tacksamhetskänsla över livet helt enkelt.

Därefter blev det ett dopp från Tallhagens brygga, det var inte kallt och nästan vindstilla så det var positivt. Regnet kändes knappt mot huden, fast det kändes kallt i vattnet ikväll. Jag hoppade i två gånger ändå för det är en sådan kall, uppfriskande känsla trots att det kändes kallt. Det var 4,1 grader i vattnet.

Sedan stod jag nöjd i duschen över promenaden och badet. Det är den känslan som gör att jag kommer iväg över huvud taget.

Nu ikväll har vi inte gjort något speciellt, det blev rester till middag så vi blev mätta även idag.

Jag önskar er en fin fortsatt kväll, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.