Klippning och bad

Då har jag äntligen fått en ny frisyr. Som vanligt så fick Joanna klippa som hon ville och den här gången blev det ganska kort frisyr. Det var längesedan jag hade det så kort. Jag är nöjd med frisyren. Här kommer lite förebilder och bilder på den nya frisyren.

När jag kom hem efter Centrumskolan var jag ganska trött så jag somnade som en stock i soffan. Mats jobbade hemifrån i eftermiddag och ska jobba mer hemifrån nu. Det är lite konstigt att han är hemma när jag kommer hem.

Jag sov tills det var dags för mig och Mats och åka för att möta Karin och Madeleine. Vi brukar springa på torsdagskvällar fast den här torsdagen kunde inte de så då fick det bli ikväll istället. Jag sprang en bit tillsammans med ut till Svinö fast jag vågade inte springa för lång pga min höft. det kändes ändå ganska ok med min höft efteråt.

Sedan blev det såklart ett dopp och jag hoppade ner i vattnet. Det var 1 minusgrad i luften och 2,6 grader i vattnet. Jag har hört att det ska vara en härlig upplevelse att bada helt naken vid kallbad. Och är det någon gång jag ska testa det är det väl på en brygga på kvällen när ingen kan se en förutom de som är med. Visst lite synd om dem fast jag gjorde det. Jag hoppade naken i vattnet och tänkte att nu skulle jag få en upplevelse som heter duga. Jag måste nog säga att det kändes inget annorlunda förutom att brösten kändes kallare, typ två istappar som hängde ner. Jag kanske testar nästa gång igen för att se om jag tyckte det var så som jag tyckte ikväll.

När vi kom hem så blev det kikärtsbiffar och ris framför filmen Harriet, som handlar om slaveriet och deras frigörelse.

En bra dag som bjöd på klippning och nakenchock är snart slut.

Kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.