Konsekvensen = snurrigt trött đŸ˜ŁđŸ„Ž

Efter tvÄ dagar i Stockholm fÄr jag nu ta konsekvensen, vilket jag visste. Idag Àr jag trött Àven om jag nÀstan har sovit tolv timmar inatt.

I gĂ„r ringde klockan 6.45 fast jag vaknade redan 5.30 och kunde inte somna om igen. Eftersom jag inte somnade förrĂ€n nĂ„gon gĂ„ng mellan 03.00 – 03.30 sĂ„ det blev inte mĂ„nga timmars sömn. Fast allt gĂ„r sĂ„ det blev en bra dag igĂ„r dĂ„ vi besökte Mellansjöskolan i TĂ€by.

SjÀlvklart Ät vi hotellfrukost innan vi Äkt till skolan. Jag ha nog aldrig Àtit sÄ lite hotellfrukost nÄgon gÄng fast jag var inte hungrig efter att vi hade Àtit middag pÄ Djingis Kahn.

Det var kul att se Mellansjöskolan som lÄg sÄ fint vid en sjö. Eftersom vi inte har nÄgon skolgÄrd sÄ blev deras utemiljö nÄgot fantastiskt. Vi delades in i grupper och diskuterade de nya kursplanerna och vi bytte erfarenheter. Det var vÀldigt intressant och lÀrorikt att trÀffa andra som arbetar med elever med samma svÄrigheter som vi har pÄ vÄr skola.

Vi klockan 15 var dagen slut och det var dags att Äka hem. Det tog ganska lÄng tid att Äka genom Stockholm och sedan blev vÀdret regnigt sÄ dÄ kunde vi inte köra sÄ fort hemÄt. Bilen var dessutom jÀttekÀnslig mot vattnet pÄ vÀgen sÄ bilen lÀttade lite för lÀtt sÄ det var bara till att ta det lugnt. Vi stannade i Söderköping för vi blev hungriga och vi hittade ett hamburgerhak som mÀttade vÄr hunger.

Vid 22-tiden blev jag avslĂ€ppt utanför mitt hus och det var skönt att komma hem. Jag kĂ€nde att jag var vĂ€ldigt trött sĂ„ jag gick till sĂ€ngs meddetsamma. Sedan somnade jag ganska snabbt och steg inte upp idag förrĂ€n klockan nĂ€stan var elva. Jag vet inte om jag nĂ„gonsin har sovit sĂ„ mĂ„nga timmar pĂ„ en natt. Det behövdes för jag kĂ€nner mig ganska snurrig idag och jag kĂ€nner att om jag inte tar det lugnt sĂ„ kommer jag fĂ„ huvudvĂ€rk. Än sĂ„ lĂ€nge kĂ€nner jag bara att huvudvĂ€rken Ă€r pĂ„ gĂ„ng och jag hoppas att jag hĂ„lla huvudvĂ€rken i schack. Jag har inga planer idag förutom att bara ta det lugnt, inte göra nĂ„gonting för jag visste innan att det skulle bli sĂ„ hĂ€r. resten av veckan har jag höstlov sĂ„ jag ska bara samla energi och gĂ„ och smĂ„skrota hĂ€r hemma. Om jag orkar ska jag lĂ€sa lite bloggar som jag följer, har inte prioriterat dessa nu nĂ€r jag har varit ivĂ€g. FĂ„r se nĂ€r energinnivĂ„n Ă€r lite högre sĂ„ jag orkar med det.

Jag hoppas ni haft en bra tisdag och kommer fĂ„ en bra onsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *