Kul att vara tillbaka 😊

Efter tvÄ veckors distansundervisning var det kul att vara tillbaka och trÀffa alla elever och kollegor.

Det var ganska lugnt för mig idag. Jag hjÀlpte som vanligt till pÄ hemkunskapslektionen och idag bakade eleverna hastbullar.

Jag hade Àven tid att prata med rektorn, MÀrit om min kommande anstÀllning. Jag vill ju veta hennes tankar inför mitt avstÀmningsmöte pÄ torsdag. Jag berÀttade hur jag tÀnkte och sa Àven vad jag tyckte jag var vÀrd lönemÀssigt. TyvÀrr Àr lönerna pÄ den hÀr privata skolan inte sÄ höga och ligger förvÄnansvÀrt under de kommunala lönerna. Min anstÀllning ska vara en lönebidragsanstÀllning och vilken befattning som jag blir anstÀlld som Àr fortfarande oklart. De olika yrkeskategorier Àr lÀrare eller elevassistent. Jag har i alla fall min pedagogiska utbildning som jag har nytta av pÄ skolan. Min anstÀllning kommer börja till hösten i augusti nÀr höstterminen börjar om det blir som det Àr tÀnkt.

I eftermiddag har jag Àntligen planterat om mina tomatplantor och Àven planterat mina tvÄ sticklingar som jag fÄtt av Samina.

IkvÀll lagade vi pizza och den blev god. Jag gjorde degen igÄr.

Nu önskar jag alla fina, godnatt sĂ„ ses vi imorgon, kram Susann 💜

6 kommentarer

  1. Jag ser tyvĂ€rr inte bilderna 😱sĂ„ kul att d6 gjorde degen dag innan. Det Ă€r sĂ„ gott och kul nĂ€r man gör sin egen deg. Ha en fin dag

    1. Vet inte varför du inte kan se bilderna. Degen blev vÀldigt bra, jag gjorde inte efter nÄgot recept utan pÄ kÀnn.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *