Kvällslöpning

Det har varit en bra dag på Centrumskolan och det är kul nu när jag är på plats hela skoldagen. Då missar jag inte så mycket vad som händer och kan vara mer delaktig. Det är bra och idag har jag tagit mina raster som jag har inlagda på schemat. Jag håller tummarna för att jag ska orka.

När jag kom hem i eftermiddag var jag såklart trött och somnade i soffan och sov en och en halvtimme. När jag vaknade runt 16.30 tvingade jag mig upp för jag är så seg när jag sovit. Jag masade mig upp och bytte om till mina springkläder.

Det blev 1,5 kilometers löpning i Norrliden, jag testade att springa. Det kändes bra när jag sprang förutom att jag typ tappat min kondis och det var tungt att andas.

Nu har jag lite ont i höften så det är lite surt att det onda kommer efteråt. Jag hade ju hoppats att jag snart kan springa utan att få ont.

Det har inte varit många knop förutom att jag gjorde en linsgryta som blev god. Jag följer nästan aldrig recept så det blev på det jag hade hemma. Jag hade lök, vitlök, linser, paprika, chili, ingefära, sojafärs och morötter i min gryta ikväll.

Nu önskar jag alla en fin fortsatt kväll, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.