Läkarsamtal och fin kväll

Läkaren ringde på utsatt tid, förvånande för hon brukar alltid ringa innan utsatt tid. Det var inget långt samtal jag hade med Margareta utan jag berättade för henne om mina symptom som uppstått med min ökning till 75%. Hon tyckte det var klokt att jag gått tillbaka på 50%. Det kändes skönt att hon tyckte det. Vi bestämde ett nytt datum i början av april, då hon skulle ringa. För då har jag hunnit med ett avstämningsmöte med försäkringskassa och arbetsförmedling. Hon kommer inte skriva något nytt sjukintyg nu utan väntar, precis som jag trodde.

Efter Centrumskolan var jag som vanligt trött och snurrig, så jag sov en och en halv timme. Jag hade ställt larmet på 16.12 och idag ringde det och jag blev väldigt rädd för jag sov så hårt och drömde en massa.

Det var bara att kliva upp, ta på sina träningskläder för att hämta upp Karin. Ikväll kunde inte Madeleine springa. Mats och Karin sprang ca 7,5 kilometer medans jag sprang 4 kilometer. Det kändes bra med min höft då, just nu känns det lite i höften. Ikväll var det ganska tungt att andas och det pep i bröstet efter löpningen.

När Mats och Karin kom tillbaka till bilen var det dags för ett dopp för mig och Karin. Ikväll var det ljust när vi badade så vi behövde inga pannlampor. Det var en fin kväll och det hade en inte kunnat ana mitt på dagen då det regnade och var grått. Det var 3 grader i luften och 3,1 grader i vattnet. Ikväll badade Karin med neoprenvantar och neoprenstrumpor för första gången. Hon tyckte det var skillnad att bada med dem på. Jag har tittat på neoprenvantar, får se om jag inhandlar det inför nästa vinter.

När vi kom hem var det skönt att ställa sig i en varm dusch. Sedan åt vi böngryta som vi bara värmde. Skönt att äta rester och slippa laga mat när en kommer hem och ha tränat.

Sedan har vi bara slappat framför tvn och nu är det sängen som gäller.

Hoppas ni haft en bra dag, godnatt

Kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Skönt att du känner att du har dr med dig och att du kan gå ner till 50% igen då eftersom du inte mådde bra av att jobba 75%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.