Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Träning

Längre och längre 😊

Som vanligt är tisdagar min tröttaste dag. Jag somnar som en stock i soffan när jag kommer hem på eftermiddagarna. Jag vaknade inte förrän Mats kom hem 16.10 och då är jag alltid helt yrvaken och seg och kan lätt ligga kvar i soffan. Det gör jag ju dock inte eftersom vi alltid springer tillsammans med Karin och Madeleine. Ikväll var det bara Karin för Madeleine var sjuk så vi hoppas hon är frisk till nästa vecka. Vi sprang som vanligt från Långvikens parkering vid idrottsplanerna för vollyboll och basket. Sedan springer vi till Stensöslingan och springer 6 kilometerrundan. Idag sprang vi lite längre när vi kom tillbaka så det blev ca 8,4 kilometer, en hel kilometer längre än sist. Det gick faktiskt över förväntan för mig trots att jag var helt slut när vi kom tillbaka. Jag är nöjd med både längden och tempot även om mitt mål är under 7min/km och idag landade vi runt 7,08 tempo. Belöningen är alltid badet efteråt och nu börjar det verkligen krypa ner i vattentemperatur. I luften var det runt 12 grader, i vattnet 13,8 så det var frisk känsla, nu börjar det kännas lite kallt om fötterna så det är väl snart dags att ta med badskorna och något underlägg att stå på. Det blev självklart ett hopp i vattnet för både Mats och mig. 😊

När vi kom hem lagade Mats middag som vi åt framför tvn. Vi har börjat titta på en ny serie, eller rättare sagt började jag och Victor titta på den igår kväll. Den är ganska otäck och hemsk fast jag kan inte sluta titta för jag vill se vad som händer med huvudkaraktären. Serien finns på Netflix och heter Squid game. Är det någon som sett den serien?

Idag har vi haft en fin sensommadag, solen har skinit och det känns alltid bättre när vädret är bra. Det är vid de tillfällena som jag önskade att jag hade mer energi och inte hade behövt sova när jag kom hem. Tänk om jag hade orkat gå en runda i skogen och leta svamp. I helgen blev det tyvärr ingen tur till skogen som jag tänkte att vi skulle göra. Ibland glömmer jag bort att jag faktiskt är sjukskriven på 50% och jag försöker tänka att med min sömn är det som om jag skulle jobba heltid. Det är inte alltid lätt att tänka så för jag vill alltid så mycket. Det är bara att gilla läget och försöka vara positiv och tänka på allt som jag faktiskt gör.

Jag har pratat med syrran idag och kanske åker vi tillsammans till fjällen över nyår. Vi letar lite stugor i Tandådalen fast det negativa är att det är så dyrt att bo. Vi får se om vi kommer iväg. I så fall blir vi 12 stycken med alla våra barn och respektive. Det skulle vara kul om vi fick till det. Senast vi var iväg tillsammans och åkte skidor var när vi var i Österrike 2015 och det var då jag ramlade och skadade mig. Det är ju så att jag fortfarande är sjukskriven efter mitt fall i backen där. Den resan såg vi lite roliga ut min syster och jag för hon hade dragit av hälsenen någon vecka innan vi skulle åka till Badgastein.

Snart är det sängen för min del och jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜