Ledigheten har börjat 😊

Så har startskottet gått för vår ledighet, idag var Mats sista jobbdag innan vår långa ledighet tillsammans. Jag har hunnit med lite idag. Jag började dagen med att åka till jobbet och tömma kylskåpet i hemkunskapssalen så det inte finns något som luktar när vi kommer tillbaka. Sedan åkte jag till Maxi en runda för jag skulle köpa nonstop till vårt pepparkakshus och tro det eller ej så kom jag hem med allt förutom nonstop. Det är tur vi ska in till stan imorgon…

När jag kom hem stoppade jag skinkan i ugnen i ett foliepaket och sedan griljerade jag den. Jag kokte även tjocka revben som jag sedan stoppade in i ugnen med en massa kryddor på. Jag gjorde två godissorter idag, en chokladkola och risbräck. Mats får koka knäck imorgon.

Jag somnade som en stock i soffan i eftermiddag för det tar på energin att förbereda inför julen. Nu ikväll firade vi in vår ledighet med sushi och bubbel.

Snart är det sängen för jag känner att jag är ganska trött och imorgon ska vi göra det sista så allt är färdigt när barnen kommer hem imorgon kväll.

Hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *