Jag,  Sjukskriven/Arbete

Ledighetens sista dag 😊

Söndag idag och imorgon Àr det dags att komma tillbaka till rutinerna igen. TÀnk vad ett helt jullov kan gÄ fort och att det redan Àr dag. Det Àr fortfarande lyxigt med sÄ mÄnga dagars ledighet mot vad jag hade nÀr jag jobbade i förskolans vÀrld. Jag kommer nog alltid, eller jag hoppas att jag alltid tÀnker pÄ hur lyxigt det Àr nÀr jag Àr lÄngledig.

Idag blev det sovmorgon i detta hus, klockan var halv tio innan vi kom upp. Det beror sÄklart pÄ att vi hade gÀster hÀr igÄr kvÀll och det blev senare Àn vad vi brukar hÄlla pÄ. Jag tror klockan var nÀrmare halv tolv nÀr de begav sig hemÄt. Det var en trevlig kvÀll och jag tror att alla fyra var lite socialt fattiga sÄ det blev som mycket avhandlat nÀr vi ses.

Vi gjorde lax pÄ vÄrt stenbord och till efterrÀtt hade jag gjort glass i min glassmaskin. Malin och Urban fick vara testpersonerna pÄ mitt första försök. Det blev en god vaniljglass som jag serverade med grÀdde, minimarÀnger och fÀrska hallon. Allt var sÄ gott sÄ jag glömde ta kort pÄ maten.

Efter huvudrÀtten spelade vi Rummikub och det var första gÄngen vi spelade detta spel tillsammans med Malin och Urban. De tyckte det var roligt sÄ vi hann spela mÄnga gÄnger under kvÀllen. Vi hade en paus och tittade pÄ stjÀrnorna pÄ slottet och dÄ passade vi pÄ att Àta efterrÀtten under tiden vi tittade pÄ programmet. Det var Carolas dag och det var intressant att lyssna pÄ hennes liv. Ser ni stjÀrnorna pÄ slottet?

Efter programmet fortsatte vi spela Rummikub Ă€nda tills det var dags för Malin och Urban att Ă„ka hem. Tack för en trevlig kvĂ€ll. 💜

Jag ville bara titta in hÀr idag innan frukosten för Mats stÄr i köket och gör amerikanska pannkakor. Idag har vi inga planer sÄ vi fÄr ser vad vi fyller denna sista ledigg dag med. Om jag kÀnner Mats rÀtt sÄ vill han bara vara och inte göra nÄgonting medans jag Àr tvÀrtom vad kan jag göra, vem kan jag trÀffa sÄ hÀr innan jag börjar jobba? DÀr Àr vi verkligen olika. Vi fÄr se vad som hÀnder idag.

Nu ska jag Ă€ta frukost sĂ„ jag önskar er en fin söndag, kram Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *