Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Lindvallen 🙂

GodkvÀll i stugorna. Nu har jag precis krypit till sÀngs efter en hÀrlig dag hÀr uppe i SÀlen. Idag tog vi bilen till Lindvallen dÀr Àven syrrans familj tÀnkte Äka. Vi kom ivÀg kvart i nio och hittade en parkering ganska nÀra liften Gladan. Idag var det runt 8 minus, snöade och var grÄdisigt. Det Àr inte det bÀsta vÀdret för att se bra. Efter första Äket sÄ gick Rasmus och jag till en skidshop för att köpa skidglasögon. Jag har inga för disigt vÀder och mina glasögon som jag anvÀnder nÀr det Àr sol har jag glömt hemma. Rasmus skidglasögon som han hade var nog tio Är gamla sÄ han tyckte det var dags för ett par nya.

Idag blev det en vÄffla i backen för det har W pratat om sedan vi kom upp.

Vid lunchtid Äkte vi hem till stugan och lÀmnade av W som skulle plugga. Vi andra Äkte pÄ en liten shoppingtur till SÀlen och en sportbutik. Mats hittade en ny skidjacka pÄ 8848.

NÀr vi kom hem bastade Mats och jag sedan var det vila som gÀllde för mig.

Runt fyra kom Victor, han hade jobbat fĂ€rdigt och imorgon Ă€r han ledig sĂ„ dĂ„ ska han Ă„ka tillsammans med oss. Det var kul att trĂ€ffa honom. 💜

IkvÀll stod dottern och W för maten och disken. PÄ menyn stod potatis, köttbullar och löksÄs.

Vid halv Ätta kom syrran med familj förutom Linnéa och Erik som stannade kvar i deras stuga. Det var trevligt att ses en stund eftersom vi inte bor i samma stuga.

NÀr de Äkte sÄ följde Victor och Rasmus med för de skulle ut och festa. Victor skulle ta med lillebror ut pÄ puben. Vi fÄr se om Rasmus kommer hem inatt eller sover hos Victor.

NÀr alla Äkt spelade vi som var kvar hemma quiznödig, ett frÄgespel dÀr jag och Mats förlorade mot dottern och W.

Nu ska jag sova för imorgon Àr planen att vara vid HundfjÀllet klockan nio för att fÄ ett manchesterÄk.

Godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer