Löpning, bad och spelkväll.

När klockan ringde 7.20 sov jag väldigt gott. Mats var redan uppe och åt fil för han måste äta innan vi springer. Jag äter aldrig innan löpningen. Idag var vi Mats, Annika, Marie, Johanna, Malin, Urban och jag. Det blev två varv som vanligt. Det var 13 grader i luften och 12,9 grader i vattnet.

Innan vi åkte hem drack vi kaffe och blåbärssoppa. Det är gott med något varmt efter ett dopp. Vi hann även avklara lite skitsnack också.

När vi kom hem blev det duschen och sedan frukost framför tvn. Jag har bara tagit det lugnt. Mats och jag tog ett parti Alfapet, där Mats vann. Och på eftermiddagen sov jag två timmar för att orka med kvällen hos Annika.

Jag valde att köra bil dit för jag är för trött och när min energi är så låg så blir det obehagligt att dricka alkohol. Jag märkte det igår kväll när jag tog ett glas bubbel att det blev som efter fallolyckan. Jag blir jätteyr och det känns bara konstigt.

Hos Annika fick vi dandannudlar med sojafärs och grönsaker. Det var jättegott, och de nudlarna ska jag köpa hem.

Till efterrätt fick vi god veganglass. 👍🏾

Sedan spelade vi The mind och Ticket to ride. Jag förlorade stort på Ticket to ride och Annika vann.

Det blev en trevlig lördag och nu ligger jag i sängen och det är dags för lite sömn. Jag hoppas att jag kan sova hela natten utan en massa störmoment.

Jag hoppas ni haft en bra lördag, kram Susann 💜

2 kommentarer

    1. Glassen var väldigt god, oatlys choklad fudge och salted caramel. Den smakade inte havremjölk utan hade en gräddig smak. 👍🏾

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.