Löpning på Alvaret 🏃🏽‍♀️ Julshopping 😊

Godkväll i stugorna. Idag har jag sprungit tillsammans med den löpgrupp jag är med i, Sweden runners. Vi har sprungit på Alvaret. Jag fick tre kompisar med mig till löpningen från de som annars brukar vara med och springa på våra lördagsmorgnar. Klockan 8.15 hämtade jag upp Maria för Malin och Ubbe körde själva. Vid klockan 9 var samlingen vid Dröstorp och vi blev 11 stycken på dagens traillöpning. Det blev en rejäl runda, den längsta jag sprungit på väldigt länge. Fast det gick bra för vi pausade lite för att titta på lite fina ställen ute på alvaret. Vädret hade kunnat vara bättre för det både regnade och småhaglade och marken bjöd på härliga vattenpölar och lera. Jag var sjukt nöjd över att jag hade klarat att springa runt i ojämn terräng.

Efter löpningen så badade jag för jag fick med mig några ur gruppen. Maria valde att åka med Malin och Ubbe hem för hon var inte sugen på att bada idag. Vi var fyra stycken som badade vid Färjestadens hamn. Det var 4 grader i luften och 5,1 grader i vattnet. Det blev ett lördagshopp idag med fast inte tillsammans med de jag brukar. Jag kan ju inte bryta en tradition.

När jag kom hem var jag trött och kall så det var skänt att ställa sig i en varm dusch. Sedan la jag mig under värmefilten och somnade för jag var jättetrött och att springa på ojämn terräng var jobbigare för mig än vad jag hade tänkt mig. Jag fick jätteont i nacken och i och med det lite huvudvärk. Fast det får det vara värt för jag tog mig runt även om det inte gick så fort. Nu får jag vila så jag blir av med min värk.

Strax efter ett ringde Rasmus och då hade jag precis vaknat. Det var bra att han ringde så jag fick piggna till lite för jag hoppas jag kan sova till natten. För inatt har jag inte sovit många timmar, tror jag sov för sent på eftermiddagen så nattsömnen sabbades.

När jag hade vaknat till liv tog vi oss en tur till Hansa för nu hade Mats fått sitt provsvar och det var negativt. nu har vi snart handlat alla julklappar. Vi köper inte så många i år eftersom vi ska åka till fjällen över nyår. Det känns skönt att nästan vara färdig. 😊

Ikväll blev jag så sugen på pannkakor till middag och det är även dagens ord i Christels utmaning. Så det får bli dagens bild i fotoutmaningen. Jag hade inte någon fantasi till bild idag. 😩

Kristina undrar om jag har någon adventskalender och är svaret nej. Jag hade paketkalender när jag var yngre och den traditionen höll min mamma vid liv när mina barn var yngre. Hon broderade varsin kalender till barnen. I år tänkte jag att barnen skulle få uppleva paketkalender igen så de har det i år, trots att de är vuxna.

Bild på dotterns kalender i år, 2021

Nu önskar jag er alla en fortsatt härlig fredagskväll, kram Susann 💜

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *