Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Lördagen den 18 juni

Det var värsta firandet vid Södermöreskolan igår när Molly och Ebba gick ut nian. Det kändes nästan som de tog studenten. De flesta eleverna fick saker som hängdes runt halsen och sedan åkte de flak runt i Ljungbyholm.

Därefter åkte vi hem till Ebba där de hade mottagningen. Vi fick kycklingspett och pastasallad.

Jag hade köpt en väska som jag fyllt med en badhandduk, sugrör och ett halsband från Edblads, ett litet hjärta till Molly. Till Ebba hade jag köpt en badhandduk, necessär och hårprodukter av Ida Warg.

Innan det var dags att åka och hämta Mats drack jag kaffe och åt kaka.

Sedan vid halvsextiden hämtade vi upp Marie och Jimmy för att åka till Malmö. Vi åt på McDonalds i Karlshamn på vägen. Vid halv tio i går kväll var vi framme hos dottern. Vi fick bubbel och chips innan vi kröp till kojs.

Idag vaknade vi i Malmö och vid 06.30 åt vi frukost som Mats varit uppe och gjort. Strax efter sju kom vi iväg för att åka ner mot Tyskland.

10.45 åkte vi färjan över till Puttgarden och vidare för att reka på bordershop. Sedan drog vi vidare till Heligenhafen där vi bokat en natt på hotell.

Vi har aldrig varit här och det visade sig vara en mysig stad och badort. Vi hittade en parkeringsplats och sedan satte vi oss vid torget för att äta lunch. Jag och Marie beställde schnitzel och Mats och Jimmy tog stekt ägg och någon stekt potatis.

Efter lunchen checkade vi in på hotellet, Mira Mare.

Sedan utforskade vi omgivningen. Eftersom det inte blev något morgondopp så fick det bli ett eftermiddagsdopp för Mats och mig.

Vi åt på den grekiska restaurangen som låg bredvid hotellet innan vi gick upp på rummet och spelade spel.

Nu ligger vi i sängen och ska sova efter en lång och trevlig dag i Tyskland.

Imorgon går färden till bordershop innan vi åker till Kalmar igen.

Godnatt, 💜

4 kommentarer