Lördagen den 19 september 2020 Uppe med tuppen

Godmorgon, här har vi varit uppe med tuppen konstigt nog för annars brukar jag sova till 7.40 då mitt alarm bruka ringa. Jag skyller på Mats för han gick upp redan klockan sex och då vaknade jag och kunde inte somna om. Så nu har jag varit uppe så länge att jag var tvungen att äta något innan vi ska springa. Det blev en jordgubbssmoothie. Jag har hunnit läsa lite bloggar fast inte kunnat kommentera med min telefon. Jag får se om jag kan gör det med min dator senare idag för det brukar gå bättre på datorn. Det är bara några bloggar som jag kan kommentera på med min telefon, fast jag vet inte vad det beror på.

Snart blir det att hämta pp Marie och Annika för löpning och bad. Vi får se vilka som springer idag då Marie och Mats har ont i benen och Annika har varit sjuk. Har jag tur får jag någon med mig i spåret. Fast vid badet får jag sällskap utav alla. Det ska bli spännande att se hur mycket temperaturen har sjunkit till den här gången. Jag ska inviga min nya digitala badtermometer som jag har inhandlat för annars har vi ibland använt oss utav min analoga och en badapp för att kolla vattentemperaturen. Mätningen för badappen tror jag sker mycket längre ut i sundet och då har det skiljt från den analoga. Nu kan vi få ett decimaltal på temperaturen där vi är och badar. Nu får vi se vem som gissar närmast den här lördagen.

Sedan kommer det bli städning i uterummet och jag ska även hinna vila för ikväll ska vi till Ulrika coh Thomas och då vill jag vara pigg. Det ska bli kul att träffas för det var ett tag sedan vi sågs. Tänk att Ulrika är min allra äldsta vän, min första barndomskompis som jag fick när jag kom hit till Sverige. Hon och jag bodde på samma gata mitt emot varandra och har gått tillsammans i hela grundskolan. Det är faktiskt rätt fantastiskt att vår vänskap består, fast det är väl som med kärlek, gammal vänskap rostar aldrig.

En kommentar

  1. Då har du något härligt att se fram emot

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *