Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 29 juni 2024 – Första natten i husbilen 🌞

Det blev inte så många timmars sömn i natt för jag hade svårt att komma till ro. Allt var nytt och ovant i husbilen och vid 24-tiden så blev det tyst i husbilen och då trodde jag att gasolen tagit slut. Mats var ute och kollade. Först bytte han flaskor fast det fanns gasol kvar så då bytte han tillbaka. Inne i husbilen började kylskåpet ticka och sedan pep det. Då fick Mats gå ut igen och jag kollade instruktionsboken. Vad vi kunde förstå så startade inte kylskåpet och gasolen kom inte fram. Efter ett antal gånger ut och in till gasoltuberna så hittade jag ett klipp på Youtube och vi hade missat att trycka på en knapp vid gasoltuberna. Därefter hörde vi hur kylskåpet startade och vi kunde sova.

Klockan 7:50 vaknade vi vid Koudden så vi bara tog på träningskläder och så var vi på plats där vi brukar springa på lördagar. Idag var vi själva, Marie, Mats syster och hennes familj är i Spanien.

Mats sprang 2 km och jag gick bara en kort promenad för jag kände mig inte så pigg. Jag tror att det är för att jag fortfarande ligger minus på min energinivå från Rhodosresan. Det blev ett dopp och min kropp fick en chock då jag inte tänkte på att vi hade Medelhavets temperatur i kroppsminnet. Det var 18 grader i luften och 17,3 grader i vattnet.

Efter doppet gick vi till husbilen och åt frukost.

Efter frukosten säkerställde vi allt och körde till Ikea och Biltema. Jag tror att Biltema kommer bli vår favoritbutik.

Sedan åkte vi till Bläsinge hamn för vi tänkte oss en ställplats i natt för att testa att ha el. Det visade sig att ställplatserna i Bläsinge inte finns med el. De har lagt ner verksamheten för husbilar.

Då körde vi vidare till Stenåsa stugor och camping.

Där fanns det plats och nu har Mats tränat på att backa med husbilen för att få den på rätt plats. Vi fick även öva oss på nivåklossarna för att få bilen i våg. Vi lyckades hyfsat med klossarna fast det finns utvecklingspotential för oss.

Sedan strukturerade vi inne i husbilen då vi mest hade packat ut allt i påsar och väskor. När vi kände att vi hade fått en viss ordning så åt vi lunch, kyckling och potatissallad som blev över från igår kväll.

Efter lunchen var jag supertrött så jag sov och vid 16:30 tvingade jag mig upp. Vi fixade så vi kunde titta på tv, fotbollsmatchen mellan Italien och Schweiz.

Efter matchen så kokta jag potatis som vi åt till lite olika sillar. Efter middagen gick vi en liten promenad.

Nu har vi landat i husbilen igen och tittar på fotbollsmatchen mellan Tyskland och Danmark.

Jag tror att jag kommer sova gott inatt.

Kram Susann 💜