Lugn fredagskväll

Det har varit en riktigt lugn dag på Centrumskolan för mig. Tiden går ändå fort om dagarna för det finns nästan alltid något att göra. Nu när jag har varit där så länge så kan jag ta för mig mer och hitta sysselsättning.

När jag gick till bilen idag efter Centrumskolan kom det en vindpust och en härlig doft som jag förknippar med skolavslutning, syrandoft. Nu är syrenerna på väg att slå ut och det doftar ljuvligt.

Mats slutade tidigt idag, redan klockan 14 så vi var hemma i stort sett samtidigt för ovanlighetens skull. Ikväll har vi inga planer utan det har blivit en chillkväll framför tv:n. Det känns bra att inleda helgen i soffan med ett glas rött och lite plockmat. Det blev inga räkor idag för de var för dyra tyckte vi så det blev lite annat smått och gott.

Jag hoppas att ni som vill kommentera kan göra det igen, jag vet att jag har strulat lite med alla inställningar fast fick hjälp ikväll av Tovas pappa som löste mitt problem på nolltid. Så det ska gå nu och fältet för att kommentera ligger långt ner efter min mening där jag tackar för att just du vill lämna ett litet avtryck. Lycka till, jag hoppas vi hörs. 💜

Jag hoppas att Du har haft en bra fredag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *