Lugn morgon och utflyktsdag 💜

Tanken var att jag skulle Äka till gymmet nÀr jag vaknade i morse fast jag struntade i det och det blev en lugn morgon med frukost i sÀngen och lite Netflix. Eftersom jag har varit sÄ trött valde jag att ta det lugnt innan vi skulle ivÀg runt 11.30.

Det var ett klokt beslut tror jag för min energi Ă€r ju inte den bĂ€sta just nu. Vi skulle Ă„ka till Öland och gĂ„ tillsammans med nĂ„gra av Mats körvĂ€nner, en del gick och en del Ă„kte lĂ€ngdskidor. Eftersom varken Mats eller jag har nĂ„gra lĂ€ngdskidor gick vi. Fast efter idag blev jag vĂ€ldigt sugen pĂ„ att skaffa lĂ€ngdskidor. Jag har inte Ă„kt sen jag var tonĂ„ring sĂ„ i min fantasi Ă€r jag superduktig. 😂👍

Det blev en runda till en hemlig trÀdgÄrd som tvÄ bröder sköter om och jag har inte varit dÀr pÄ vintern. Det Àr vÀldigt fint att gÄ dÀr pÄ vÄren och sommaren. Det blev en promenad pÄ ca 3 kilometer och sedan grillade vi hemma hos Ove och Gitt, körvÀnner till Mats. Jag hade min systemkamera med mig och fotade. HÀr kommer en massa bilder frÄn utflykten.

Runt 15.00 Äkte vi hem sÄ vi hann hem till damernas jaktstart fast tyvÀrr gick det inte lika bra för damerna som för herrarna. Jag har bara tagit det lugnt och laddat inför en ny vecka och nÀsta vecka Àr dÄ jag kommer gÄ upp och arbetstrÀna pÄ 75%.

Jag önskar alla en fin kvÀll, kram Susann

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *