Lugn morgon och utflyktsdag 💜

Tanken var att jag skulle åka till gymmet när jag vaknade i morse fast jag struntade i det och det blev en lugn morgon med frukost i sängen och lite Netflix. Eftersom jag har varit så trött valde jag att ta det lugnt innan vi skulle iväg runt 11.30.

Det var ett klokt beslut tror jag för min energi är ju inte den bästa just nu. Vi skulle åka till Öland och gå tillsammans med några av Mats körvänner, en del gick och en del åkte längdskidor. Eftersom varken Mats eller jag har några längdskidor gick vi. Fast efter idag blev jag väldigt sugen på att skaffa längdskidor. Jag har inte åkt sen jag var tonåring så i min fantasi är jag superduktig. 😂👍

Det blev en runda till en hemlig trädgård som två bröder sköter om och jag har inte varit där på vintern. Det är väldigt fint att gå där på våren och sommaren. Det blev en promenad på ca 3 kilometer och sedan grillade vi hemma hos Ove och Gitt, körvänner till Mats. Jag hade min systemkamera med mig och fotade. Här kommer en massa bilder från utflykten.

Runt 15.00 åkte vi hem så vi hann hem till damernas jaktstart fast tyvärr gick det inte lika bra för damerna som för herrarna. Jag har bara tagit det lugnt och laddat inför en ny vecka och nästa vecka är då jag kommer gå upp och arbetsträna på 75%.

Jag önskar alla en fin kväll, kram Susann

2 kommentarer

  1. Fina bilder, vilken härlig utflykt ni fick.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *