Mammografering och lussekatter 😊

GodkvÀll i stugorna!

Nu har jag intagit min plats i soffan efter en eftermiddag som jag fyllde med mycket innehÄll. Idag var jag tvungen att sluta lite tidigare för jag skulle pÄ mammografering. Det Àr verkligen löpandeband principen sÄ jag kom snabbt in och fick mina bröst tillplattade i maskinen. Det Àr inte det skönast fast det Àr ju för en god sak. Det gick fort och nÀr jag var klar Äkte jag förbi stadsmissionen pÄ vÀgen hem och hittade tvÄ diskhanddukar och en julduk.

NÀr jag kom hem tÀnkte jag att jag hade lite energi över till att baka lussekatter. SÄ det fick det bli, det blev lussekatter bakade pÄ havremjölk för jag hade hört att de skulle bli fluffigare Àn pÄ vanlig mjölk. Jag tyckte det stÀmde. SÄ nu Àr mina lussekatter veganska dÄ jag anvÀnde mjölkfritt smör. Jag gjorde dubbel sats sÄ det blev nog runt 60 lussekatter.

Nu sitter jag i soffan och Àr ganska trött för det var vad jag orkade med idag. Jag Àr nöjd att det Àntligen blev lussebak sÄ en sak pÄ listan kan bockas av.

IkvÀll blir det bara chill framför tvn i min ensamhet för Mats ska snart ivÀg pÄ teaterrep. Det kommer sÀker bli sÄ att jag somnar tidigt ikvÀll med.

Orsakullans utmaning lyder sĂ„ hĂ€r idag En gĂ„ng för lĂ€ngesen


Jag vet inte riktigt vad jag ska berĂ€tta …jag kommer inte pĂ„ nĂ„got … vad skulle ni vilja veta?

Nu önskar jag er en fin kvĂ€ll, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *