Måndag och snart julafton…

Godmorgon alla ute i cyberrymden.

Här har jag startat upp dagen och sitter redan i soffan framför tv-nyheterna och med datorn i knät. Mats jobbar hemifrån idag så därför blev det att jag gick upp tidigare. Jag får väl vila lite senare under dagen.

Idag på förmiddagen ska Samina och jag åka till linnéuniversitetets bibliotek, vi hoppas att det fortfarande har öppet för Samina skulle behöva lite böcker inför sin C-uppsats. Nu ska uppsatsen snart lämnas in så Samina jobbar på för fullt.

Idag behöver jag baka pepparkakorna som ännu inte har blivit bakade här hos oss. Jag hoppas jag får lite bakhjälp. Vi ska även fixa en gran, det är vi lite sena med i år. Granen skulle egentligen satts in i fredags fast det blev inte riktigt så så idag ska granen in.

Vi ska även handla den sista julmaten så vi slipper det senare i veckan.

Det känns som jag eller rättare sagt vi har en hel del kvar att göra innan julafton, så det är bara till att sätta igång.

Hur ligger ni till i era planer, om ni firar jul?

Jag önskar alla en fin dag, kram Susann

4 kommentarer

  1. I år fast är jag ledig hinner inte med allt jag ville göra och hade planerat. Julgranen gjorde jag den 10, ganska tidigt och julklapparna var också köpta då. Men laga mat, baka, andra saker jag ville göra jag har inte hunnit än. Det få vara så, jag tänker inte stressa mig. Jag är redan mycket trött. Ha en fin dag ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.