Måndagen den 1 februari 2021

En riktigt lugn dag för mig. I morse trodde jag att jag skulle komma försent eftersom det var hur mycket is som helst på min bil. Jag fick kämpa väldigt länge och det var inte det bästa med tanke på min stukade arm.

Jag har inte gjort något speciellt idag och på Centrumskolan var det som vanligt. Det har inte hänt något direkt som jag kan skriva om. Mats hade fullt upp på sitt jobb då de har stängt en utav hans förskolor pga Covid-19. Förskolan ska ha stängt imorgon och på onsdag och sen får vi se hur det blir.

Ikväll kom Malin och Urban förbi en sväng för Ubbe skulle hjälpa Mats att ta av takboxen. Jag har lite svårt att hjälpa till med det, kan kanske bero på min längd. Malin och Urban stannade på en kvällsfika och sen hann vi prata lite skit. En skulle ju kunna tänka att vi inte hade så mycket att avhandla efter en långweekend tillsammans, fast det finns alltid saker som vi kan prata om.

Ikväll började Mats och jag titta på Tunna blå linjen, vi har båda hört att den ska vara bra. Vi får se, jag är inte övertygad om det ännu efter första programmet. Nu är det sängen så jag är utvilad till imorgon.

Godnatt, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.