Måndagen den 10 januari 2022

Det blev en stressig morgon för jag hade tänkt lite fel med tiden. Jag vaknade två minuter innan mitt alarm som skulle ringa 7.30. Jag somnade om efter att Mats stigit upp och det brukar jag nästan aldrig göra fast idag var jag trött för jag har inte sovit många timmar i natt då Mats har hostat i stort sett hela natten. Jag började klockan 8.30 och brukar åka hemifrån så jag har tid på mig att leta parkeringsplats. Så jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag ställde mitt alarm på 7.30, fast jag hann duscha, packa väskan och skrapa bilrutorna innan jag åkte till jobbet och kom i god tid.

Idag var första jobbdagen och eleverna börjar inte förrän imorgon så idag har vi planerat, möblerat om och fixat så vi är redo att ta emot eleverna imorgon. Till lunch blev det sushi tillsammans med några kollegor.

Jag planerade även för hemkunskapen och kollade teoridelen så jag är förberedd till lektionerna som kommer.

Ikväll har Annika och jag badat vid kallbadhuset och det var en sådan fin kväll, vindstilla och rofyllt. Det var 1 grad i luften och 0,9 grader i vattnet. Sedan drack vi blåbärssoppa och bara satt och njöt av stunden. Det är verkligen självkärlek dessa kallbad, bra för det mentala.

När jag kom hem så lagade vi mat på rester som vi hade så det blev en härlig kompott av allt. Det blev en riktig bukfylla så nu sitter vi i soffan mätta och nöjda. Båda är trötta fast än så länge är det för tidigt att gå och lägga sig. Det kommer att bli en tidig kväll för oss. Jag får se om jag orkar läsa mina bloggvänners inlägg innan jag tar date med John Blund.

Nu önskar jag en fortsatt trevlig måndagskväll, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *