Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 13 maj 2024

För att vara måndag och efter en långhelg i London så är jag förvånansvärt pigg. Jag trodde att jag skulle vara tröttare idag. Det gick ju väldigt bra för mig i London och jag var inte tvungen att vila som jag annars brukar göra när jag är iväg. Jag tror att det kanske berodde på att vi inte gick i en massa affärer och vi hade lugnt tempo hela tiden. Det känns bra för då känns det som om jag ändå är på rätt väg.

Dessutom har jag sovmorgon på måndagar och det gör ju att jag kan ta det lugnt på morgonen innan jobbet. Jag valde även att inte gymma innan jobbet idag utan får se när jag kan gymma den här veckan.

Ni kanske undrar hur det har gått för vår son som startade upp sin restaurang i helgen. Det var det enda som kändes tråkigt med att vara i London när han öppnade. Det hade gått bra trots att han hade lite kockstrul. Victor har stått i köket och lagat mat till sina gäster och de hade många som besökte honom. Har ni vägarna förbi Byxelkrok så besök gärna restaurangen Victors hamnkrog.

Idag har det varit härligt väder och jag ville såklart ta ett dopp efter jobbet då jag inte badade någon gång förra veckan. Det var strålande solsken och temperaturen låg runt 17 grader och 14.4 grader i vattnet. Jag hade badsällskap av Marielle.

När jag kom hem var jag ganska trött så slumrade lite i soffan så nu hoppas jag att jag ändå kan somna till natten. Mats har varit på körrep som vanligt.

Kram Susann 💜