Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 19 september 2022

Godmorgon till dig som tittar in hos mig. Det är en ganska gråmulen morgon och 10 grader i luften. Har vi tur så spricker det upp under dagen. Jag har inte riktigt gett upp hoppet om kortbyxor för de åkte på idag.

Måndag och en ny vecka hägrar med nya möjligheter. Igår kväll runt 22 kom Victor och Torun från Byxelkrok. De är lediga några dagar och tänker åka uppåt till Toruns familj idag så de mellanlandade här.

Idag blir det fullt upp på C 😱😱😱😱😱

Så här långt hann jag skriva i morse när jag kom på att jag hade ändrade arbetstider idag pga att vi hade studiedag. 7.50 visade klockan och vi började 8 så det var ju tur att jag redan var uppe och nästan redo att åka till jobbet. Det blev tandborstning och sedan raka vägen till Centrumskolan. Nrä jag kom fram till stan fick jag leta parkeringsplats så blev ytterligare sen.

Det har varit fullt upp idag och jag och Annika har lagt in alla böcker som vi har i skolbiblioteket.

Vid 16:45 badade jag och några kollegor och sedan på vägen hem köpte jag med sushi för det var Mats sugen på att äta ikväll.

Mats repar med Månkören ikväll och jag har rättat mattetal och förberett en lektion om krönikor tills imorgon. Nu är det tv som gäller tills det är dags att gå och lägga mig.

Hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜